۳۱ خرداد؛ آخرین مهلت ثبت نام تاسیسات گردشگری و صنایع دستی برای دریافت تسهیلات کرونا

۳۱ خرداد؛ آخرین مهلت ثبت نام تاسیسات گردشگری و صنایع دستی برای دریافت تسهیلات کرونا

۳۱ خرداد؛ آخرین مهلت ثبت نام تاسیسات گردشگری و صنایع دستی برای دریافت تسهیلات کرونا
۳۱ خرداد؛ آخرین مهلت ثبت نام تاسیسات گردشگری و صنایع دستی برای دریافت تسهیلات کرونا

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی با دعوت از تاسیسات گردشگری و کارگاه‌های صنایع دستی برای ثبت نام دریافت تسهیلات خسارت کرونا در سامانه کارا، گفت: ۳۱ خرداد ماه جاری، آخرین مهلت ثبت نام برای دریافت تسهیلات خسارت کروناست و متقاضیان باید به آدرس kara.mcls.gov.ir مراجعه کنند.

ابوالفضل مکرمی‌فر با اعلام این خبر اظهار کرد: این تسهیلات برای جبران خسارت ناشی از کرونا به تاسیسات گردشگری شامل هتل، متل، هتل‌آپارتمان، مهمانپذیر، دفاتر و شرکت های خدمات مسافرتی، موسسات آمورشی گردشگری، اقامتگاه‌های بومگردی، خانه مسافرها، مجتمع‌های گردشگری و واحدهای پذیرایی بین راهی و دیگر تاسیسات گردشگری دارای پروانه بهره‌برداری از اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی است.

وی با بیان این که این تسهیلات به ازای افراد بیمه‌پرداز شاغل در این واحدها پرداخت می‌شود، گفت: در مورد پرداخت تسهیلات به راهنمایان گردشگری و اقامتگاه‌های بوم‌گردی که افراد شاغل در آن‌ها بیمه‌پرداز تامین اجتماعی نیستند نیز در حال حاضر امکان پرداخت تسهیلات از طریق سامانه کارا وجود ندارد و پیگیری‌های لازم در این خصوص در حال انجام است که در صورت نتیجه‌بخش بودن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مکرمی‌فر ادامه داد: خراسان رضوی دارای بیش از ۲۵۰۰ تاسیسات و موسسه گردشگری است که تاکنون ۲۱۵ مورد در بخش گردشگری و صنایع دستی به سامانه کارا برای دریافت تسهیلات جبران خسارت کرونا مراجعه کرده‌اند.

وی درباره میزان خسارت وارده به تاسیسات گردشگری اظهار کرد: خسارت وارد شده در بخش گردشگری برای سه‌ماهه اسفند ۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۹۹ مبلغ ۱۰ هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال بوده است که با توجه به این که در خردادماه نیز تاسیسات گردشگری وضعیت مطلوبی نداشته‌اند، حدود ۳۰ درصد برای خسارت‌های این ماه نیز به مبلغ خسارت اضافه می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی درباره پرداخت تسهیلات جبران خسارت به کارگاه‌های صنایع دستی استان نیز گفت: کارگاه‌های گروهی و انفرادی صنایع دستی می‌توانند این تسهیلات را دریافت کنند که البته تاکنون تعداد متقاضیان دریافت این تسهیلات بسیار اندک بوده است. ضمنا خسارت وارد شده به بخش صنایع دستی ۳۷۷ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال بوده است.

وی درباره میزان تسهیلات پرداختی اظهار کرد: به ازای هر فرد بیمه‌شده در تاسیسات گردشگری یا کارگاه‌های صنایع دستی، مبلغ ۱۶۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت می‌شود که این تسهیلات دوره‌ای سه‌ماهه از زمان دریافت، تنفس دارد و از مهرماه به بعد زمان بازپرداخت تسهیلات آغاز خواهد شد و طی دو سال تسهیلات برگشت خواهد کرد.

بر اساس گزارش روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، مکرمی‌فر با اشاره به برخی مشکلاتی که در زمان ثبت نام وجود داشته است، اشاره کرد و افزود: با توجه به مشکلاتی که در سامانه وجود داشته، جلسه‌ای به صورت ویدئو کنفرانس با حضور معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، معاونان گردشگری استان‌ها و کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات استان‌ها برگزار شده و مشکلات بررسی شده است.

انتهای پیام

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *