تبلیغات متنی

شهروندان سیستان وبلوچستان همچنان فاصله‌گذاری اجتماعی رارعایت کنند

 

شهروندان سیستان وبلوچستان همچنان فاصله‌گذاری اجتماعی رارعایت کنند

 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، علی زینی‌وند در دهمین نشست شورای اطلاع رسانی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: هرچند می‌دانیم مردم برای رعایت موارد بهداشتی و سلامت خود و خانواده‌هایشان و با رعایت برخی محدودیت‌ها، روزهای سختی را می‌گذرانند اما برای ادامه وضعیت و تا رسیدن به شرایط مطلوب جامعه همچنان از آنان می‌خواهیم تا بیشتر اوقات خود را در خانه بمانند و از حضور در تجمعات خودداری کنند و طرح فاصله گذاری اجتماعی را به فراموشی نسپارند.

وی با اشاره به اهمیت رصد اخبار فضای مجازی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اینکه رسانه‌های معاند نظام با نشر اخبار کذب به دنبال تشویش اذهان عمومی و ایجاد فاصله بین مردم و نظام هستند باید اطلاع رسانی از واقعیت‌های این بیماری به افکار عمومی به درستی مورد توجه قرار گیرد.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مردم همواره پشتیبان نظام بوده و هستند، گفت: شیوع ویروس کرونا و چگونگی برخورد مردم کشورهای مختلف با پیامدهای آن با نحوه برخورد مردم ایران اسلامی متفاوت بود گزارش‌ها و کلیپ‌هایی که از این نوع رفتارها در فضای مجازی از کشورهای اروپایی و آمریکایی منتشر شده، نمایانگر این قضیه است.

زینی‌وند با بیان اینکه کرونا فرهنگ غنی ایران اسلامی را به رخ جهانیان کشید افزود: در غرب و آمریکا در زمان شیوع کرونا شاهد بروز رفتار وحشی گرایانه این کشورها در هجوم به فروشگاه‌ها و غارت کالا بودیم اما در ایران با فعالیت جهادی خیران، نهادهای دولتی و انقلابی شاهد توزیع اقلام بهداشتی و غذایی در بین نیازمندان و اقشار آسیب پذیر بوده و هستیم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: این استان از نظر کیفیت محتوای تولیدی در زمینه ویروس کرونا با فعالیت مطلوب رسانه‌ها مورد تقدیر کشوری قرار گرفته است.

حسین مسگرانی افزود: رسانه‌های استان در مدت شیوع ویروس کرونا با تمام محدودیت‌ها خوب درخشیدند و با انتشار بیش از یکهزار خبر و گزارش، عکس، اینفو و موشن گرافی و غیره اطلاع رسانی شفاف و درستی به مردم انجام دادند.

وی ادامه داد: با ایجاد شبکه پخش برنامه‌های فرهنگی و هنری در فضای مجازی اقدامات بسیار خوبی در زمینه اطلاع رسانی و آموزشی انجام گرفت و این روند همچنان ادامه دارد.

مسگرانی گفت: با تلاش بسیار خوب رسانه‌ها و پرسشگری انجام شده اخبار کذب تقریباً از بین رفت که در این زمینه از رسانه‌های رسمی و غیررسمی استان قدردانی می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: اهالی رسانه باید در زمینه فرهنگ سازی برای ایجاد رفتارهای درست منطبق با مسائل بهداشتی بیش از پیش تلاش کنند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *