تبلیغات متنی

رفع موانع بیش از ۳۰۰ واحد تولیدی مشکل دار در ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی عصر سه شنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، رفع مشکلات مردم را اولویت اصلی برنامه‌های خود در استان عنوان کرد و گفت: طی برنامه‌های مختلفی سعی کرده‌ایم ارتباط مردم با مسئولان را بیشتر کنیم تا آنها بی واسطه خواسته‌ها و مشکلات خود را مطرح کنند.

وی با اشاره به این مهم که از هر فرصتی برای رفع مسائل و مشکلات مردم استفاده می‌کنیم، افزود: علاوه بر اینکه روزانه با تعدادی از شهروندان دیدار داریم بصورت هفتگی هم برنامه ملاقات عمومی داشته و تمام سعی و تلاش همه ما این است که بتوانیم گره‌ای از مشکلات مردم باز کنیم.

سلیمانی دشتکی از تشکیل کار گروه‌های مختلف برای رفع موانع پیش روی تولید استان خبر داد و گفت: ستاد اقتصاد مقاومتی و کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید از آن جمله است که طی دو سال گذشته مسائل و مشکلات ۳۰۰ طرح تولیدی مورد بررسی قرار گرفته و موانع و مشکلات زیادی برطرف شده است.

وی ادامه داد: در این میان از نیمه دوم سال ۹۶ تا کنون بیش از ۶۷ طرح تولیدی تعطیل شده توسط دو ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید احیاء و به چرخه تولید بازگشته است.

بر اساس این گزارش در این نشست مسائل و مشکلات ۳ طرح تولیدی سولفات پتاسیم ایوان، گاوداری ۵۰۰ راسی ایلام و سردخانه مهران در حضور دستگاه‌های ذی ربط مورد بحث و بررسی قرار گرفت در راستای رفع موانع دستورات لازم توسط استاندار ایلام اتخاذ شد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *