تبلیغات متنی

جهان آرا و ثریا را زنده می خواهیم

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها، حجت الاسلام محمد قطبی*: پس از پیدایش شبکه‌های اجتماعی که رسانه‌های باز و آزاد و به اصطلاح امروزی، مردم – مردم هستند، تلویزیون به مرور نقش منفرد و محوریِ خود را از دست داده و مزیّت های ویژه و اختصاصی آن رو به افول است. تنها چند مزیّت برای تلویزیون باقی مانده که مهم‌ترین آنها ارائه برنامه‌های زنده است. برنامه‌هایی که بیشتر برپایه گفتگو و مبتنی بر موضوع‌های داغ و به روز باشد، برنامه‌هایی که چالش فکری و اطلاعاتی برای مخاطب ایجاد کند و بتواند نگرش مخاطب را در میان تضارب آرا دگرگون سازد، برنامه‌هایی که فراجناحی بوده و محتوای آن از پیش مهندسی نشده باشد و در بالاترین حد، طبیعی باشد.

البته برنامه‌های شوکران، ثریا و جهان آرا به این اندازه چالشی و نگرش ساز نبوده ولی امید می‌رفت زمینه را برای چنین نقشی در صدا و سیما فراهم آورند که البته این روزها خبر گلخانه‌ای شدن آنها را می‌شنویم. مطمئناً برنامه‌هایی که تولیدی و غیر زنده باشد نه حسّ چالشی بودن دارد و نه مورد اعتماد مخاطب واقع خواهد شد و همین چند دقیقه اعتمادی هم که در طول هفته به تلویزیون بود از دست خواهد رفت.

امیدواریم صدا و سیما با قامت بلند و اندیشه‌ای راسخ و سینه‌ای گشاده، دچار چنین خطای استراتژیک نشود و با تحمل فشارها و البته با رعایت اخلاق رسانه‌ای نه تنها زنده بودن این برنامه‌ها را تضمین کند بلکه به زندگی اعتماد بخشِ تلویزیون ادامه دهد.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *