۲ هزار و ۴۰۰ هکتار از مزارع سروآباد سم پاشی شد

۲ هزار و ۴۰۰ هکتار از مزارع سروآباد سم پاشی شد

 

محمد رحیمی عصر شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مهمترین آفتی که شهرستان سروآباد چندین سال درگیر آن است ملخ شاخک بلند بومی است که بیش از ۵۰ هزار هکتار از اراضی مرتعی، جنگلی، باغی و زارعی این شهرستان را در سطح ۳۲ روستای آن آلوده کرده است.

وی افزود: مبارزه علیه این آفت از ۲۹ اسفند سال ۹۸ آغاز شده و تا اواخر تیرماه ادامه خواهد داشت و تاکنون ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان علیه این آفت سم پاشی شده است.

مدیر جهاد کشاورزی سروآباد یادآور شد: ۲ هزار و ۴۰۰ لیتر سم دلتامترین در بین باغداران و کشاورزان برای مبارزه با ملخ شاخک بلند توزیع شده است و بیش از ۵۰ دستگاه سم پاش در بخش دولتی و بخش خصوصی برای مبارزه علیه این آفت بکار گیری شده است.

وی یادآور شد: ادوات سمپاشی استفاده شده برای مبارزه علیه ملخ شاخک بلند شامل ۴۵ دستگاه سمپاش موتوری ۲۵ لیتری، سه دستگاه ۲ هزار لیتری پشت تراکتور کششی و ۲ دستگاه سمپاش ۴۰۰ لیتری پشت تراکتوری است.

رحیمی اضافه کرد: مهمترین و طبیعی ترین دشمن ملخ شاخک بلند پرنده ای به نام سارگلو قرمز است که آمار نشان داده که سال گذشته این پرنده در هر نقطه از شهرستان که فعالیت داشته آمار ملخ شاخک بلند در سال جاری بسیار کمتر بوده است.

شهرستان سروآباد با هزار و ۲۰۰ کیلومتر مربع مساحت و ۱۲۰ هزار هکتار اراضی زارعی، باغی و ملی و جنگلی یکی از شهرستان های مهم استان کردستان در بخش کشاورزی است که با تولید محصولات باغی و زراعی نقش مهمی در بخش کشاورزی دارد این شهرستان با ۲ بخش مرکزی و اورامان و جمعیتی افزون بر ۵۲ هزار نفر در فاصله ۹۰ کیلومتری از غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده و ۲۴ کیلومتر مرز با کشور عراق دارد.

منبع : خبرگزاری ایرنا


منتشر شده

در

اخبار علم و فناوری, تکنولوژی

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *