چگونگی رتق و فتق امور معاونت کلیدی اما بدون مسئول در وزارت ورزش

به گزارش خبرنگار مهر، از زمان استعفای محمدرضا داورزنی از معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش یک ماه می گذرد اما هنوز مسعود سلطانی فر نتوانسته برای انتخاب معاون جدید با خود یا گزینه های موردنظرش به جمع بندی برسد. این در حالی است که این معاونت محوری ترین معاونت در ساختمان وزارت ورزش به حساب می‌آید که نقش و تاثیرگذاری آن در این بازه زمانی که المپیک توکیو در پیش است، باید خیلی بیشتر از همیشه باشد.

به همین دلیل است که این روزها دو نفر از معاونان و مدیران وزارت ورزش به جای معاون مستعفی به امور مربوط به این معاونت رسیدگی می کنند. عبدالحمید احمدی یکی از این افراد است که علاوه بر معاونت فرهنگی خود برنامه های دو محور کلی در معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای را هم مدیریت می کند. 

رسیدگی به امور مجامع فدراسیون ها و تصمیم گیری در مورد آنها یکی از این محورها است. البته خبرنگار مهر کسب اطلاع کرده که از زمان کاندیدا شدن داورزنی برای انتخابات فدراسیون والیبال، وزیر ورزش این مسئولیت را به احمدی تفویض اختیار کرده بود اما به هر حال نقش او در این زمینه بعد از جدایی علنی داورزنی پُررنگ تر شد.

علاوه بر این، مسائل مربوط به شورای برون مرزی هم فعلا توسط عبدالحمید احمدی دنبال می شود. طبق آئین نامه معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای رئیس شورای برون مرزی است و حالا که این معاونت بدون مسئول است، احمدی موظف به حضور در نشست های شورای برون مرزی و هماهنگی با وزیر ورزش در رابطه با مصوبات آن شده است.

علی رغبتی مدیر کل دفتر برنامه ریزی وزارت ورزش هم دیگر فردی است که درگیر برخی از امور معاونت بلاتکلیف این وزارتخانه شده است. وی مکاتبات داخلی در زمینه هایی مانند ارز فدراسیون ها، استخدام ورزشکاران و… را با هماهنگی ژاله فرامرزیان معاون توسعه منابع پیگیری می کند.

اینگونه است که امور معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش با وجود نداشتن مسئول مشخص و مستقیم روی زمین نمانده و پیگیری می شود به خصوص که دفتر امور مشترک فدراسیون های ورزشی و دیگر اداره کل های زیر مجموعه این معاونت هم فعال بوده و امور خود را انجام می دهند با همه اینها اما دلیل خونسردی و تاخیر بیش از حد وزیر ورزش در انتخاب معاون اولش مشخص نیست.

به هر حال ورود داورزنی به انتخابات فدراسیون والیبال که حدود سه ماه پیش انجام شد، جدایی او از بدنه وزارت ورزش را مسجل کرده بود. قاعدتا از همان زمان مسعود سلطانی فر باید چاره اندیشی لازم را می کرد تا صندلی معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای کمتر مدت زمانی خالی بماند اما گویا وی از این مهم و در کل اهمیت ثبات مدیریت این معاونتش به خصوص در آستانه المپیک غافل بود که تا به امروز نتوانسته تصمیمی بگیرد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *