تبلیغات متنی

نشست ستاد ملی زن و خانواده برگزار شد

با حضور رئیس جمهور ؛

نشست ستاد ملی زن و خانواده برگزار شد

دومین نشست ستاد ملی زن و خانواده روز شنبه و همزمان با میلاد فرخنده حضرت زهرا (س) و روز زن با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور برگزار شد.

شناسه خبر: ۱۱۳۸۲۵ –

شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ – ۰۹:۵۵

در این نشست پیشنهاد ستاد ملی زن و خانواده در زمینه شاخص‌های خانواده مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و ضمن تایید ضرورت وجود شاخص و خانواده مقرر گردید اعضای ستاد نظرات خود را در خصوص محورها و مولفه‌های مرتبط با شاخص‌های خانواده به معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ارائه دهند تا در جلسه بعدی ستاد مورد تصویب قرار گیرد.

دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در این جلسه گزارشی از روند تصویب و اجرای مصوبات نشست قبلی ستاد ملی زن و خانواده در خصوص شاخص‌های عدالت جنسیتی، نشاط و تندرستی زنان و دختران و آموزش‌های خانواده ارائه داد.

شناسه خبر: ۱۱۳۸۲۵

– رئیس‌جمهوری

– دیدارهای داخلی


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *