تبلیغات متنی

فراخوان مقتدی صدر برای تظاهرات میلیونی علیه حضور آمریکا در عراق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، مقتدی صدر رهبر جریان صدر و ائتلاف سائرون امروز سه شنبه خواستار برگزاری تظاهرات میلیونی در محکومیت حضور آمریکا در عراق شد.

وی در توییتی اعلام کرد: آسمان عراق و ارض آن و حاکمیتش از سوی متجاوزان نقض می‌شود. ای سربازان خدا و وطن به تظاهرات میلیونی مسالمت‌آمیز و یکپارچه در محکومیت حضور آمریکا در عراق و نقض حاکمیت عراق از سوی آن دست بزنید.

رهبر جریان صدر بیان کرد: عزم خود را جزم کنید و متحد شوید، سستی نکنید. عراق شما را طلب می‌کند پس کوتاهی نکنید. من اطمینان داریم که شما به همه ثابت خواهید کرد که در برابر استکبار جهانی تسلیم نخواهید شد و تنها در مقابل خدا تسلیم می‌شوید.

مقتدی صدر همچنین از برگزاری تجمعات مردمی و سیاسی و پارلمانی با هدف حفظ عراق و کرامت و حاکمیت کشور و ملت آن خبر داده است.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *