روایت غسالخانه قربانیان کرونا که در دل یک بیمارستان شکل گرفت

 

روایت غسالخانه قربانیان کرونا که در دل یک بیمارستان شکل گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی برنامه، حجت الاسلام نوربخش یوسفی نماینده ولی فقیه در بیمارستان بقیه الله شب گذشته ۲۵ فروردین در برنامه «این‌ نیز بگذرد» به اقدامات انجام شده برای بیمارانی که بر اثر کرونا فوت کرده اند اشاره و گفت: یکی از بحران های بین المللی ایجاد شده در روزگار کرونایی، بحث مواجهه با اجساد اموات با توجه به شرایط خاص این بیماری است. شهر تهران دارای حدود ۹ میلیون جمعیت است در حالیکه تنها ۱۲ سنگ غسالخانه (۶ عدد آقایان و ۶ عدد خانمها) در آن وجود دارد. یکی از مسائل مدیریت شهری در این روزگار بحث کنترل جمعیت در حال رفت و آمد است در حالیکه با تعداد فوتی بالا و ترافیک شهری پس از فوت افراد مواجه هستیم.

وی افزود: در حالیکه شاهد هستیم در کشورهای به اصطلاح پیشرفته دنیا که ادعای آنها گوش فلک را کر کرده، حتی کرامت انسانی افراد سالمند را حفظ نمیکنند، ما به منظور حفظ حرمت اموات مسلمین و مومنی یک کار منحصر به فرد در دنیا انجام داده ایم که جا دارد این حرکت در اقصی نقاط ایران و حتی جهان الگوسازی شود.

حجت الاسلام یوسفی یاداور شد: برای این امر ابتدا یک تحقیق کامل در رابطه با خطرات و لزوم رعایت نکات بهداشتی در مواجهه با این اموات انجام دادیم. سپس با پیگیری روسای دانشگاه و بیمارستان مجوز تاسیس یک غسالخانه در داخل بیمارستان را از وزارتخانه گرفتیم و با فراخوان ۲۵ طلبه خانم و آقا یک تیم جهادی با اهداف مختلف روحیه دادن به کادر درمانی، روحیه دادن و کمک به بیماران بستری شده و نهایتا اجرای اعمال احتضار، غسل و کفن و دفن اموات تشکیل دادیم.

وی در ادامه افزود: یکی از مزایای تاسیس غسالخانه در داخل بیمارستان، علاوه بر کاهش ترافیک شهری ناشی از جا به جایی اموات، داشتن امکانات مربوط به غسل بیماران خاص در بیمارستان است. آب جاری از غسل این اموات در بیمارستان با استفاده از فضای از قبل آماده شده برای بیماران شیمیایی، ابتدا کلریزه شده سپس به تصفیه خانه میرود و از شیوع ویروس جلوگیری میکند.

حجت الاسلام یوسفی مطرح کرد: کادر پزشکی بیمارستان که تا قبل از این با چنین گروهی از طلاب مواجه نبوده، در ابتدا هضم حضور این افراد برایشان سخت بوده اما با گذشت زمان حضور این تیم موجب قوت قلب آنان نیز شده است.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *