دانشگاه ها باید طراح پدافند غیر عامل دوران کرونایی باشند

دانشگاه ها باید طراح پدافند غیر عامل دوران کرونایی باشند
دانشگاه ها باید طراح پدافند غیر عامل دوران کرونایی باشند

به گزارش خبرگزاری مهر، احسان کامرانی در دومین نشست تخصصی هسته اصلی اندیشه ورز دوران کرونا و پساکرونا که با حضوراعضای این کمیته در واحد بندرعباس برگزار شد با اشاره به اعلام ستاد مبارزه با ویروس کرونا در خصوص احتمال ماندگاری این ویروس منحوس در ماه‌های آینده افزود: رعایت نکات بهداشتی، رعایت فاصله اجتماعی وجدی گرفتن این ویروس کشنده تنها راه مبارزه با کرونا است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با تاکید برمشارکت دانشگاهیان دربهبود بخشیدن وضعیت جامعه درحوزه سلامت، خواستار بررسی تبعات و آسیب‌هایی این ویروس در حوزه‌های مختلف در دوران کرونا و پسا کرونا شد و اظهارداشت: تحقیق و پژوهش دانشگاهیان یکی از شاخصه‌های مهمی است که می‌تواند با ارائه راهکارهای علمی و عملی جامعه را در ادامه حیات خود، یاری رساند.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با بیان اینکه امروزکشور بیش از پیش به جهاد علمی نیاز دارد گفت: بررسی تهدیدات و فرصت‌های بوجود آمده در این دوران وظیفه ما را در حوزه جهاد علمی مضاعف می‌سازد زیرا که جامعه دانشگاهی باید برای مطالعه و بررسی دامنه این تهدیدات و فرصت‌ها، راه گریز از وضعیت فعلی و برگشت به زندگی عادی را طراحی و اجرا کند.

این مسئول عنوان کرد: برای شناسایی تهدیدات و فرصت‌ها باید استادان ما در حوزه تخصص خود به موضوع ورود و با بررسی دامنه آن در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، روانشناسی و… همه عوامل را شناسایی و راهکار مناسب و قابل اجرا ارائه کنند.

وی اضافه کرد: فعالیت کمیته‌های تخصصی دانشگاهیان در حوزه‌های مختلف باید پدافند غیر عاملی باشد که به عنوان یک راهکار علمی بتواند مشکلات و موانع را شناسایی و به سادگی برای آن راهکار علمی ارائه دهد.

وی هم اندیشی و تعمق در چگونگی جلوگیری از تأثیر این ویروس در جامعه را از وظایف مهم دانشگاه خواند و افزود: حس مسئولیت پذیری با هدف خدمت رسانی به مردم می‌تواند نیروهای متخصص دانشگاه را به اهداف خود که همان شکست کرونا است برساند و این تنها از طریق پژوهش، تحقیق و بستر سازی علمی امکان پذیر است.

رئیس دبیرخانه هیأت امنا استان هرمزگان نیز در این جلسه با بررسی بخشنامه صادر سازمان گفت: همه وظیفه داریم مطابق برنامه مدون حرکت و با نوگرایی و نوآوری به حرکت‌های جهادی در راستای جهش تولید گام برداریم.

محسن دهقانی گفت: تشکیل کارگروه‌های مختلف در حوزه شناسایی نقاط قوت و ضعف دوران کرونایی و پسا کرونا می‌تواند ما را در انتخاب مسیر بهتر و علمی تر رهنمون باشد.

وی جمع آوری این اطلاعات و تدوین عملکرد دانشگاهیان را در این حوزه خواستار و تاکیدکرد: باید هر استادی با توجه به تخصص خود متعهد به شناسایی تهدیدات و فرصت‌های پیش رو باشد و با ارائه راهکارهای مناسب در حوزه کاری خود ممکن است بتواند کلید این معما را پیدا و موجب گذر از این دوران تاریک شویم.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *