تبلیغات متنی

بیش از ۱۰ هزار کردستانی از آموزش های مهارتی بهره مند شده اند

سیدجمیل احمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر، از بهره مندی ۱۰ هزار و ۷۲۱ نفر در سال جاری از آموزش‌های مهارتی توسط آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای این استان خبر داد و گفت: این تعداد در آموزشگاه‌های بخش خصوصی و موسسات کارآموزی آزاد، آموزش‌های مهارتی را دریافت کرده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت ۱۲۸ آموزشگاه آزاد در سطح کردستان، افزود: ۷۶ آموزشگاه آزاد استان مختص خواهران، شش آموزشگاه مختص برادران و ۴۶ آموزشگاه نیز دومنظوره فعالیت می‌کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان ادامه داد: در سال ۹۸ تعداد ۹۰ ابلاغ مربیگری و ۴۰ پروانه تاسیس آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای در استان صادر و تمدید شده است.

احمدی با تأکید بر اهمیت آموزشگاه‌های آزاد، حمایت از بخش خصوصی را یکی از اهداف و سیاست‌های اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای دانست و یادآور شد: تعداد رشته‌های آموزشی ارائه شده در این استان ۳۳ رشته و تعداد حرفه‌های آموزشی ۲۷۳ حرفه در سال جاری بوده است.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *