برنامه‌های جشنواره ملی شعر دانشجویی آن‌لاین شد

به گزارش خبرگزاری مهر، جشنواره ملی «شعر دانشجویی» که رویدادهای محفلی آن به دلیل تمهیدهای بهداشتی در مواجهه با شیوع ابتلاء به ویروس کرونا، تا اطلاع ثانوی لغو شده است، با تمدید ۲ ماهه فراخوان خود، از کلیه دانشجویان دعوت کرد که در روزهای فراغت ناشی از تعطیلات اجباری و نیز تعطیلات نوروزی، علاوه برشرکت در رقابت بخش شعر، در بخش‌های رقابتی صوتی و تصویری در نظرگرفته شده، ازجمله دکلمه شعر، نیز مشارکت کنند.

رویدادها و محفل‌های شعری نخستین جشنواره ملی شعر دانشجویی از روز ملی شعر و ادب در ۲۷ شهریورماه سال جاری، با حضور شاعرانی چون اسماعیل امینی، سعید بیابانکی، علی عبداللهی، عبدالجبار کاکایی و پونه نیکوی، به عنوان اعضایی از شورای سیاست گذاری، در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آغاز شد و با برگزاری رویدادهایی در دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه زنجان، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه گرگان و دانشگاه الزهراء (س) پیگیری شد. علاوه بر برگزاری نشست‌های تخصصی و شعرخوانی دانشجویان و استادان دانشگاه، تجلیل و اهدا تندیس «رودکی» به پیشکسوتانی چون محمدرضا شفیعی کدکنی، ساعد باقری، محمدعلی بهمنی، عبدالجبار کاکایی و ناصر فیض، زیر عنوان‌های مختلف، از دیگر بخش‌های رویدادهای شاعرانه جشنواره ملی «شعر دانشجویی» بوده است.

این محفل‌ها قرار بود در دانشگاه‌های مختلف استان‌هایی چون گیلان، خراسان رضوی، اصفهان و تهران ادامه یابد که فعلاً به دلیل شیوع ویروس کرونا، تا اطلاع ثانوی لغو شده است.

حالا دبیرخانه نخستین جشنواره ملی شعر دانشجویی از عموم دانشجویان دعوت کرده است که با تمدید ۲ ماهه زمان شرکت در جشنواره تا پایان اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹، در بخش‌های جنبی چون نقیضه‌نویسی ادبیات کهن، شعرخوانی معاصر، خوانش متون ادبی کهن و نقد و معرفی مجموعه اشعار، با ضبط و ارسال فایل‌های صوتی و تصویری در کنار فایل‌های متنی نیز شرکت کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت نام و شرکت در جشنواره که کلیه مراحل آن به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و درنهایت اردوی بزرگ برگزیدگان آن نیز پس از تغییر شرایط موجود احتمالاً در تابستان آینده با رویدادهای آموزشی و تجلیلی برگزار خواهد شد، به این سامانه‌های اینترنتی http://sheredaneshjoei.ir و http://eventta.ir مراجعه کنند.

همچنین ویدئوهای رویدادهای پیشین این جشنواره نیز به صورت آفلاین از همین طریق قابل دسترسی و استفاده است.

این جشنواره که با دبیری علمی علیرضا بهرامی و دبیری اجرایی فرزین پورمحبی – طنزپرداز و پژوهشگر – برگزار می‌شود و سمانه عنبری و محمود علیگو نیز از دیگر اعضای شورای سیاست گذاری آن هستند، تنها شرط‌های شرکت را دانشجو بودن صاحب آثار و نیز حائز رتبه نبودن آثار ارسالی در دیگر جشنواره‌ها اعلام شده است.

جشنواره ملی شعر دانشجویی که قرار است هر ساله به همت جهاد دانشگاهی و با مشارکت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور برگزار شود، از کلیه دانشجویان مقطع‌های مختلف تحصیلی دعوت کرده است که در قالب‌های «کلاسیک، نیمایی، سپید و آزاد، ترانه، طنز و شعر ترجمه» در این جشنواره ملی شرکت و برای به‌دست آوردن تندیس «رودکی» رقابت کنند.

هر شرکت‌کننده در هر یک از قالب‌ها، حداکثر با ۳ اثر و جمعاً حداکثر با ۱۸ اثر در این جشنواره می‌تواند شرکت کند.


منتشر شده

در

ادبیات و اندیشه

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *