برای المپیکی کردن تنیس روی میز حداقل ۱۲ اعزام برون مرزی می‌خواهیم

برای المپیکی کردن تنیس روی میز حداقل ۱۲ اعزام برون مرزی می‌خواهیم
برای المپیکی کردن تنیس روی میز حداقل ۱۲ اعزام برون مرزی می‌خواهیم

به گزارش خبرنگار مهر، تنیس روی میز ایران امیدوار است که همچون ادوار گذشته بازی های المپیک در دوره جدید این بازی ها نیز حضور داشته باشد. برای این حضور، پینگ پنگ بازان ایران باید از شرکت در رقابت های کسب سهمیه انفرادی (دو مرحله) یا رنکینگ جهانی، سهمیه لازم را به دست بیاورند.

به منظور دستیابی به شرایط ایده‌آل‌تر برای محقق شدن این مهم، کادر فنی تیم ملی تنیس روی میز برنامه پیشنهادی خود برای یک سال و نیم آینده – تا پیش از المپیک توکیو – را به فدراسیون ارائه کرده است. در برنامه پیشنهادی ۱۷۳ روز اردو در قالب ۱۳ مرحله اردوی داخلی همراه با ۲۸ اعزام برون مرزی پیش بینی شده است.

آنچه مسلم است به خاطر شرایط اقتصادی و همزمانی برخی از رویدادها، امکان انجام همه این اعزام ها وجود ندارد و در نهایت موافقت فدراسیون و مصوبه شورای برون مرزی وزارت ورزش، زمان و مقصد اعزام پینگ پنگ بازان را مشخص می کند اما سرمربی ملی تیم ملی تاکید دارد که هرچه تعداد اعزام ها بیشتر باشد، تیمش به سهمیه المپیک نزدیک تر می شود.

جمیل لطف الله نسبی در گفتگو با خبرنگار مهر به برنامه پیشنهادی کادر فنی تیم ملی تنیس روی میز برای ماه های آینده اشاره کرد و گفت: این برنامه تا مردادماه سال آینده که زمان برگزاری المپیک است، پیش بینی شده است. طبق این برنامه از خردادماه و در صورت مهیا شدن شرایط لازم، اردوهای آماده سازی خود را آغاز می کنیم. این اردوها با تمرینات داخلی و حضور در مسابقات رسمی و پروتوهای جهانی دنبال خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۱۳ مرحله اردوی تمرینی در برنامه پیش بینی شده لحاظ شده است، خاطرنشان کرد: مجموع این اردوها ۱۷۳ روز تمرینی را شامل می شوند. در میانه این اردوها و طبق تقویم فدراسیون جهانی، مسابقات و پروتورهای مختلفی برگزار می شود که حضور در خیلی از آنها را برای تیم ملی درخواست کرده ایم. در کل ۲۸ اعزام را در نظر گرفته ایم.

لطف الله نسبی با یادآوری اینکه مسابقات قهرمانی جهانی (مهرماه – کره جنوبی) و کاپ آسیا (اسفندماه) از جمله رویدادهای لحاظ شده در برنامه پیشنهادی هستند، خاطرنشان کرد: رقابت های کسب سهمیه المپیک (انفرادی) جزو همین اعزام ها پیش بینی شده است. این رقابت ها طی دو مرحله برگزار می شود. قرار بود مرحله اول به صورت منطقه ای و در تایلند برگزار شود که به خاطر شیوع ویروس کرونا لغو شد. مشخص نیست چه تصمیم جدیدی هم برای آن گرفته خواهد شد. مرحله دوم هم خردادماه سال آینده در قطر برگزار می شود. بازیکنانی که از حضور در مسابقات منطقه ای و قاره ای موفق به کسب سهمیه نشده اند، در دوحه آخرین شانس خود را برای دستیابی به سهمیه امتحان می کنند.

سرمربی تیم ملی تنیس روی میز تصریح کرد: طبیعی است که با حضور در خیلی از رویدادهای پیش بینی شده موافقت نمی شود چون شرایط مالی فدراسیون اجازه آن را نمی دهد اما بدیهی است که حضور بیشتر در مسابقات رسمی، ملی پوشان را به سهمیه المپیک نزدیک تر می کند. ما حداقل به ۱۲ اعزام برون مرزی نیاز داریم تا بتوانیم با اطمینان از سهمیه المپیک حرف بزنیم.

وی با بیان اینکه بخشی از سهمیه های المپیک از طریق رنکینگ جهانی توزیع می شود، ادامه داد: هرچه حضور در مسابقات بیشتر باشد، موقعیت بازیکنان در رنکینگ جهانی بهبود پیدا کرده و احتمال کسب سهمیه از این طریق بیشتر می شود. ضمن اینکه همین حضور در میادین به آمادگی بازیکنان برای شرکت در مسابقات کسب سهمیه و بعد از آن المپیک هم کمک می کند.

لطف الله نسبی تاکید کرد: تمام رویدادهای پیش بینی شده بر امتیاز المپیکی بازیکنان شرکت کننده تاثیر خواهند داشت به جز رقابت های کسب سهمیه؛ امیدواریم که تیم ملی تنیس روی میز به میزان کافی اعزام داشته باشد در این صورت امیدمان به کسب سهمیه خیلی بیشتر از قبل خواهد بود.


منتشر شده

در

اخبار ورزشی, توپ و تور

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *