تبلیغات متنی

بخشودگی اجاره‌بهای ۱۱هزار واحد تجاری شهرداری تبریز در اسفند و فروردین

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی شهداری تبریز، ایرج شهین‌باهر در گفتگو با واحد خبر شبکه استانی سهند، با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا وبه خاطر اینکه اصناف بتوانند با خیال راحت‌تری مغازه‌هایشان را ببندند و در خانه بمانند، درباره بخشودگی اجاره‌بهای اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ تصمیم‌گیری شده است.

او ادامه داد: همچنین شیوع ویروس کرونا باعث شده درآمد اصناف و کسبه به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کند که شهرداری تبریز تلاش می‌کند با این اقدام، از ضرر و زیان هرچه بیش‌تر این قشر جلوگیری کند.

به گفته او، شهرداری تبریز ۶۵مجتمع و ۱۱هزار واحد تجاری دارد که پس از ارائه پیشنهاد به شورای شهر، بخشودگی اجاره‌بهای این واحدها در ماه‌های مذکور به تصویب رسیده است.

شهردار تبریز یادآور شد: بخشودگی اجاره‌بها از سوی شهرداری تبریز به نوعی فرهنگ‌سازی برای سایر موجرها هست که با تقسیم ضرر و زیان ناشی از شیوع ویروس کرونا، هوای یکدیگر را بیش‌تر داشته باشیم.

۴۶


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *