اهدای ۱۴۵۳۹ مورد جهیزیه و ۲۷۰۰ واحد مسکونی به زوج های جوان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی تندگویان در خصوص اقدامات انجام شده درباره مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر (فرهنگ سازی و ترغیب خیرین برای مشارکت در تسهیل و گسترش ازدواج جوانان) به این پایگاه گفت: در این خصوص فعال سازی و تقویت مجامع خیرین ازدواج در استان‌ها و شهرستان‌ها را به عنوان یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد سال ۹۸ قرار دادیم که بر این اساس اقدامات بسیار خوب و قابل توجهی توسط این مجامع انجام شده است.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ مورد جهیزیه توسط مجامع خیرین استان‌ها به زوج‌های جوان اهدا شده است، تصریح کرد: تعداد دو هزار و ۷۶۲ واحد مسکونی به زوجین در آستانه ازدواج در سال ۹۸ تحویل داده شد.

تندگویان با تاکید بر لزوم داشتن اشتغال برای زوج‌ها، عنوان کرد: بر همین اساس خیرین ازدواج برای سه هزار و ۸۲۴ زوجین جوان اشتغال ایجاد کردند. سه هزار ۵۹۵ مورد وام ازدواج، سه هزار و ۱۸۳ فقره وام مسکن و سه هزار و ۴۶۹ فقره وام اشتغال نیز توسط مجامع خیرین ازدواج به زوجین جوان داده شده است.

وی با تشکر از اقدامات شایسته خیرین ازدواج ادامه داد: حمایت از برگزاری مراسم ازدواج چهار هزار و ۸۷۲ زوج جوان، حمایت از برگزاری ۴ هزار و ۱۲۳ کارگاه آموزشی مهارت زندگی نیز توسط خیرین ازدواج کشور در سال ۹۸ انجام شده است. تهیه ۲۵ مورد مهریه، ۱۰۰ فقره کمک هزینه معیشتی، کمک هزینه مراسم عقد و تهیه سیسمونی، سبد کالا، دارو و ویزیت رایگان، تهیه بسته غذایی و لوازم ضروری، تهیه کتاب و اعزام ۲۳۰ زوج جوان به سفر زیارتی مشهد مقدس از دیگر اقدامات ارزنده مجامع خیرین ازدواج کشور در سال ۹۸ بوده است.

وی با بیان اینکه در مجموع حدود ۳۰۰ هزار نفر در کل کشور از خدمات خیرین ازدواج که حدود ۳۰ درصد مزدوجان هستند، استفاده‌های متفاوت کرده‌اند، افزود: این فقط بخشی است که خیرین اعلام کردند و بسیاری از خیرین هنوز عضو مجمع خیرین ازدواج نشده‌اند و به صورت مردمی بدون اعلام گزارش فعالیت می‌کنند که امیدواریم با شکل‌گیری جمع ملی خیرین ازدواج توسط وزارت کشور گزارش این دسته از خیرین هم اضافه شود.

معاون امور جوانان توضیح داد: برای اولین بار است که در کشور یک گزارش رسمی از فعالیت‌های خیرین ازدواج در اختیار داریم که معاونت امور جوانان مبدع این اتفاق در کشور بوده است که جا دارد باز هم از اقدامات ارزنده خیرین ازدواج تشکر کنم.

تندگویان با تاکید بر رسمی و مدنی شدن فعالیت‌های خیرین ازدواج بر تشکیل مجمع ملی خیرین ازدواج نیز تاکید کرد و ادامه داد: شایسته است خیرین کشور در راستای تغییر روند سنتی کار خیر و جهت وحدت رویه و یکسان سازی خدمات خود، به مدنی شدن این ساختار کمک کنند و به عضویت مجامع استانی در بیایند.

وی در پایان با بیان این مطلب که این گزارش مربوط به ۱۸ استانی است که مجمع در آنها شکل گرفته است، ابراز داشت: خواهش ما از سایر استان‌ها هم تشکیل مجمع در راستای تشکیل مجمع ملی خیرین ازدواج است به خصوص استان تهران که علی رغم فعالیت‌های گسترده و پراکنده خیرین، چون فاقد مجمع استانی هستند ما گزارشی از خدمات آنها نداریم.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *