اجرای غربالگری و بیماریابی برای ۳۳۰ هزار نفر در رفسنجان و انار

اجرای غربالگری و بیماریابی برای ۳۳۰ هزار نفر در رفسنجان و انار
اجرای غربالگری و بیماریابی برای ۳۳۰ هزار نفر در رفسنجان و انار

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ندیمی ظهر یکشنبه در نشست خبری هفته سلامت با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده برای مقابله با کرونا در شهرستانهای رفسنجان و انار، اظهار داشت: اسفند ماه بازار شایعات کرونا زیاد بود و مردم سردرگم بودند و وضعیت بحران کرونا در اسفندماه بسیار سخت و طاقت فرسا بود و در فروردین مردم برای رعایت نکات بهداشتی بهتر ترغیب می‌شدند.

وی بیان کرد: از زمانی که جنگ پایان یافت شاید کشور با چنین بحرانی مواجه نشده بود لذا همه پتانسیل‌ها اعم از بسیج، اصناف، سپاه و… تحت توصیه‌های وزارت بهداشت یکپارچه به جنگ با این بحران شتافتند تا سلامت جامعه حفظ شود.

وی اظهار کرد: خوشبختانه در تأمین وسایل حفاظتی در رفسنجان و انار بهترین وضعیت داشتیم و بعد از هفته دوم دسترسی مردم به مواد شوینده، ضدعفونی کننده دست و ماسک تسهیل شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ادامه داد: شبکه بهداشت انار در کنترل بیماری کرونا در شمال استان پست قرنطینه‌ای در انار راه اندازی کرد در آنجا ورود و خروج خودروها کنترل و سرنشینان تب سنجی می‌شدند به طوری که در اوایل فروردین روزانه از ورود ۵۰۰ خودرو ممانعت و برگردانده می‌شد.

اسماعیلی ندیمی به طرح بیماریابی خانه به خانه در رفسنجان و انار اشاره کرد و گفت: ۳۵۰ هزار نفر در قالب ۱۰۲ هزار خانوار در رفسنجان و انار تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان هستند که پرسنل حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه، با بیش از ۳۳۰ هزار نفر در قالب ۹۹ هزار خانوار از ۳۵۰ هزار نفر تحت پوشش، تماس گرفتند و ضمن بیماریابی خانه به خانه از آنان خواستند که جهت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا مقررات بهداشتی را رعایت کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ابراز داشت: در مدت زمان کوتاهی ظرفیت‌های نهفته به کارگیری شد و تولید ماسک، مواد و ژل ضدعفونی کننده، الکل، گان و وسایل حفاظتی توسط شرکت‌های دانش بنیان، بسیج جامعه پزشکی، خیّرین، موکب ها و … آغاز شد.

اسماعیلی ندیمی در ادامه با بیان اینکه باید زندگی با کرونا را تمرین کنیم و کلید اصلی موفقیت در مبارزه با این بیماری رعایت نکات بهداشتی است، افزود: نمی‌دانیم انسان‌ها دوباره به این ویروس مبتلا می‌شوند یا خیر، آیا عارضه‌ای به جا خواهد گذاشت یا خیر، زیرا هنوز فرصت بررسی عوارض این بیماری به دست نیامده است.

وی تاکید کرد: به هیچ وجه بیماری کرونا هنوز تمام نشده و مردم از شستن دست‌ها، صورت و رعایت نکات بهداشتی غفلت نکنند و باید به این ویروس عادت کرد تا در آینده رفتار این ویروس مشخص شود. زمان پیک دوم شیوع ویروس کووید ۱۹ نامشخص است.


منتشر شده

در

کرمان

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *