تبلیغات متنی

آیا باید به بایدن خوش‌بین بود؟

آیا باید به بایدن خوش‌بین بود؟

 

اعتمادآنلاین| آیت‌الله مجتهدشبستری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تأثیر نتیجه انتخابات آمریکا بر وضعیت اقتصادی کشور، گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران در مقابل آمریکا یک سیاست مشخصی است و آمدن و رفتن رؤسای جمهور ایالات متحده مشکلی را حل نمی‌کند. البته ممکن است در آمریکا سلیقه‌ها مختلف باشد اما به هر حال باید ببینیم عملکرد رئیس‌جمهور جدید آمریکا چگونه است.

وی افزود: سیاست ایران در مقابل آمریکا، چه حزب دموکرات باشد و چه حزب جمهوری‌خواه، تغییر نمی‌کند و تنها به عملکرد دولت جدید آمریکا بستگی دارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اظهارات «بایدن» با سخنان «ترامپ» در قبال ایران متفاوت است اما هنوز خیلی نمی‌توان به رئیس‌جمهور جدید آمریکا مطمئن بود. تا عملکرد دولت جدید آمریکا را نبینیم نمی‌توانیم به آنها خوشبین باشیم.

شبستری گفت: فکر نمی‌کنم انتخاب «بایدن» موجب قدرت گرفتن یک جریان سیاسی در کشور شود، البته عده‌ای از این حرف‌ها می‌زنند.

وی گفت: ما شرایطی را در برجام داشتیم اما ترامپ همه آنها را نقض کرد. رئیس‌جمهور جدید آمریکا هم اگر به برجام برگردد، شرایط قبلی تغییر نخواهد کرد. اگر بایدن بگوید در این توافقنامه باید مسائل موشکی و منطقه‌ای گنجانده شود، قطعاً جمهوری اسلامی قبول نمی‌کند. اضافه و کم کردن مفاد برجام هرگز مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت.

منبع: مهر

 

اخبار اقتصادی

|بلیط اتوبوس , بلیط هواپیما , بلیط قطار | خرید شارژ , خبر فوری , درج آگهی رایگان


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *