جیوانی فن برونکهورست در سال ۲۰۱۷ با فاینورد به مقام قهرمانی رقابت های اردیویسه هلند دست یافت تا نوید ظهور یک مربی فوق العاده را بدهد. این هلندی اما پس از جدایی از فاینورد مدتی را به استراحت پرداخت و در نهایت از ماه سپتامبر کارش را در عرصه سرمربی گری با قبول هدایت تیم های پایه منچسترسیتی از سر گرفت.
روز گذشته اما مشخص شد که فن برونکهورست خیلی زود تصمیم به جدایی از منچسترسیتی گرفته است. ستاره سابق بارسلونا در حالی منچسترسیتی را ترک کرد که امروز مشخص شد این هلندی به عنوان سرمربی جدید تیم گوانگژو آر اند اف انتخاب شده است تا مشخص شود که فن برونکهورست برای ادامه فعالیتش قاره آسیا و سوپر لیگ چین را انتخاب کرده است.
باشگاه گوانگژو آر اند اف فصل گذشته سوپر لیگ چین را با ۳۲ امتیاز و در رتبه دوازدهم جدول به پایان رسانده بود. این باشگاه چینی قصد دارد با سرمایه گذاری زیاد به عنوان یک مدعی در فصل جدید سوپر لیگ چین ظاهر شود که به نظر می رسد به خدمت گرفتن فن برونکهورست اولین گام در این راه بوده است.
۲۵۱ ۲۵۱
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ