تبلیغات متنی

سردار قاآنی هم خواب را بر دشمنان نظام حرام خواهد کرد

به گزارش خبرنگار مهر، متن بیانیه به این شرح است:

شهادت مظلومانه مجاهد بزرگ، فدایی اسلام، سرباز امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، سردار شهید ولایت حاج قاسم سلیمانی و یار مجاهدش ابومهدی مهندس گرچه موجی از غم و اندوه را در بین آزادی خواهان و ملت های مظلوم منطقه ایجاد کرد لکن آغازگر تحولی عظیم در منطقه خواهد بود که خانمان ظالمان و کاخ های عنکبوتی آنان را به خاک و خون خواهد کشید.

این سردار جان بر کف سپاه اسلام که تمام عمر خود را صرف برقراری امنیت پایدار در منطقه و دفاع و حراست از کیان این مرز و بوم صرف نمود امروز با شهادت مظلومانه خود در کنار شهید ابومهدی مهندس ایستادگی و وحدت کلمه تمام ملت های منطقه در برابر نظام سلطه را یادآور شد و بی شک این اتفاق جریان تازه ای را در مقاومت منطقه به راه خواهد انداخت که نتیجه آن آزادی قدس شریف و پاک شدن منطقه از وجود منحوس حکومت های دست نشانده و تروریست خواهد بود.

دشمنان اسلام بدانند امروز تمام ملت های مسلمان منطقه ید واحده ای در برابر زورگویی آنان خواهند بود و ایران سراسر قاسم سلیمانی است.خون پاک مالک اشتر زمان بر زمین نخواهد ماند و انتقامی سخت پیش روی عاملان این جنایت بزرگ است.

بدون شک سردار قاآنی فرمانده جدید سپاه قدس سلیمانی دیگری است که با یاری فرزندان این سرزمین خواب را بر دشمنان حرام کرده و منطقه را به گورستان آنان تبدیل خواهد کرد.
دشمنان این سرزمین پیام مقتدرانه ی رهبر و مقتدای مان را فراموش نکنند که دوران بزن در رو تمام شده و به زودی اجساد ننگین آنان در خون خودشان غوطه ور خواهد شد، چرا که نیروهای آماده ی این سرزمین از امروز به تبعیت از فرمان رهبر و فرمانده کل قوا و تحت فرماندهی سردار قاآنی متحد تر از همیشه در برابر آنان خواهند ایستاد و مشت های گره کرده ی این مردم به زودی پوزه ی انان را به خاک خواهد مالید.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *