تبلیغات متنی

تغییر شیوه خرید در پساکرونا

تغییر شیوه خرید در پساکرونا
تغییر شیوه خرید در پساکرونا

ایسنا/خراسان رضوی نظرسنجی انجام‌شده در بریتانیا حاکی از آن است که ۸۰ درصد از مصرف‌کنندگان پوشاک از پرو لباس در فروشگاه‌ها پس از برداشتن محدودیت‌ها اجتناب می‌کنند.

به نقل از نیوز، در بسیاری از کشورها محدودیت‌های مرتبط با کروناویروس کاهش یافته است و افراد به فعالیت عادی خود بازگشته‌اند، اما طراحان و فروشندگان مد در حال حاضر با مشکلات بزرگی مواجه هستند، از جمله اینکه افراد تمایلی به پرو لباس در فروشگاه‌ها ندارند.

نتایج بررسی‌ها حاکی از آن است که بعد از برداشتن محدودیت‌ها، از هر پنج مصرف‌کننده، چهار نفر تمایلی برای پوشیدن لباس در فروشگاه ندارد و این موضوع باعث شده تا فروشندگان لباس بعد از شروع فعالیت‌های عادی، نگران باشند.

در حدود ۴۵ درصد از افراد انتظار دارند تا شیوه خرید در یک تا دو سال آینده تغییر کند، ۶۴درصد از آنان انتظار دارند خرید کمتری داشته باشند، اما در هنگام خرید هزینه بیشتری پرداخت کنند و ۵۷ درصد هم معتقدند، در هنگام خرید حضوری، باید از رعایت بهداشت و موارد مرتبط با سلامتی آگاهی پیدا کنند.

در این گزارش آمده است، بیش از نیمی از افراد (در حدود ۶۷ درصد) انتظار دارند تا ماه‌ها یا سال‌ها زمان لازم است تا به مکان‌هایی مانند رستوران بروند و این مورد برای سینما(در حدود ۸۰ درصد) هم صادق است، پس شرکت‌های تولیدکننده باید به دنبال مواردی برای کاهش نگرانی‌های مصرف‌کننده باشند و تمام تلاش خود را برای کاهش اضطراب افراد در بازار جدید انجام دهند.

در این بررسی آمده است، فروشگاه‌هایی که وجه نقد دریافت نمی‌کنند، گزینه جذاب‌تری برای مشتری هستند، همچنین فروش لباس بدون پرو هم برای مشتریان بهتر است، البته مشتری می‌تواند بعد از تبادل اطلاعات با دیگر مشتریان خرید مناسب‌تری از لحاظ اندازه داشته باشد.

همچنین انتخاب ساده برای مصرف‌کنندگان می‌تواند به‌عنوان اقدام معقول در این راستا باشد، به طوری‌که هر کالایی را به‌راحتی مشاهده و خریداری کنند.

انتهای پیام


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *