تبلیغات متنی

ضرورت افزایش سازمان‌های مردم‌نهاد در دماوند

به گزارش خبرنگار مهر، مجید صفری عصر یکشنبه در نشست مجمع مشورتی بانوان شهرستان دماوند با تاکید بر سر لوحه قرار دادن اعطای پست ای مدیریتی به بانوان اظهار داشت: در حوزه بانوان می‌توان فعالیت‌های بسیاری انجام داد و باید با تشکیل کمیته‌های در حوزه‌های مختلف فعالیت‌ها تعریف شود.

صفری گفت: وسعت و ظرفیت دماوند چندین برابر جمعیت آن است و باید استعدادهای آن شکوفا شود و تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد باید از لحاظ ساختار درونی خود را تقویت کنند و متکی به شخص خاصی نباشند.

فرماندار دماوند بیان داشت: در دو سال اخیر نیز شاهد افزایش تعداد سازمان‌های مردم نهاد در شهرستان دماوند بودیم که این کارها باید تداوم یابد.

وی افزود: استفاده از بانوان در پست‌های مدیریتی سرلوحه کار ما قرار دارد و این امر جزو سیاست‌های دولت نیز محسوب می‌شود و در سال ۹۷ و ۶ ماهه نخست سال ۹۸، هفت نقطه شهری به عنوان هتل و گردشگری و ۲۱ نقطه بوم‌گردی در روستاهای دماوند آغاز به فعالیت کرد.

صفری عنوان داشت: با تلاش‌های صورت گرفته، هیچ روستایی تا پایان سال جاری در دماوند فاقد گاز و ارتباط مخابراتی نخواهد بود و این بیانگر عزم، اراده، ایمان و اعتقاد در انجام امور است.
 


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *