تبلیغات متنی

صدرنشینی بازار بزرگ و دانشگاه آزاد اسلامی در روزاول

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، ششمین دوره رقابت های کشتی آزاد جام باشگاه های جهان از صبح امروز و با برگزاری مسابقات مقدماتی در شهر بجنورد استان خراسان شمالی آغاز شد و جمعه شب با مشخص شدن تیم های برتر به پایان می رسد.

در گروه A تیم بازار بزرگ ایران با ۲ پیروزی در صدر قرار دارد و در گروه B نیز تیم دانشگاه آزاد اسلامی با ۲ برد صدرنشین است.

در دور سوم و پایانی دور مقدماتی این مسابقات که صبح فردا جمعه برگزار می شود در گروه A تیم بازار بزرگ ایران با چین دیدار می کند و تیم گرجستان به مصاف تیم هند می رود و در گروه B نیز تیم دانشگاه آزاد اسلامی با تیم قرقیزستان روبرو می شود و تیم اترک خراسان شمالی با تیم آذربایجان دیدار می کند.

بر اساس برنامه این رقابت ها تیم های اول گروه ها به دیدار فینال راه می یابند و تیم های دوم نیز دیدار رده بندی را برگزار می کنند.
نتایج مسابقات برگزار شده به شرح زیر است:

گروه A

دور اول:
بازار بزرگ ۱۰- گرجستان صفر
چین ۵، برنده – هند ۵ (امتیاز مثبت ۲۶ به ۱۸)

دور دوم:
بازار بزرگ ایران ۱۰ – هند صفر
چین ۶- گرجستان ۴

گروه B

دور اول:
دانشگاه آزاد اسلامی ۶- اترک خراسان شمالی ۴
آذربایجان ۷- قرقیزستان ۳

دور دوم:
دانشگاه آزاد اسلامی ۹- آذربایجان ۱
اترک خراسان شمالی ۷- قرقیزستان ۳


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *