تبلیغات متنی

سطح جاده های زنجان لغزنده است/وجود مه ناپایدار در جاده ها

محمد محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر به وضعیت تردد در جاده های استان زنجان اشاره کرد و گفت: با توجه به بارش برف، مه ناپایدار و کاهش دید افقی در محورهای زنجان به بیجار، زنجان به طارم، زنجان به تهم و چورزق و زنجان به دندی  و تخت سلیمان حاکم است. 

وی اظهار کرد: همچنین بارش برف باعث وقوع کولاک و مه غلیظ در گردنه های کوهستانی استان زنجان شده است که در این میان رانندگان در این محورها تردد نکنند. 

مسئول مرکز مدیریت راه‌های استان زنجان،گفت: با توجه به بارش برف سطح جاده های استان خیس و لغزنده است و رانندگان حتمابا دقت رانندگی کنند. 

محمدی ابراز کرد: رانندگان برای تردد در گردنه‌های کوهستانی  تجهیزات زمستانی و زنجیر چرخ به همراه داشته باشند. 

وی با بیان اینکه  در طرح زمستانی ۵۰۰ راهدار در ۳۰ گردنه کوهستانی و صعب‌العبور استان به‌طور شبانه‌روزی به مسافران و رانندگان عبوری از مسیرهای ارتباطی استان خدمات ارائه می‌دهند، افزود: کسانی که قصد سفر دارند برای اطلاع از وضعیت جاده‌های این استان و کشور با سامانه ۱۴۱، سایت www.۱۴۱.ir و نرم‌افزار موبایلی ۱۴۱ ارتباط برقرار کنند و یا با سامانه ۱۸۱۶ تماس بگیرند تا بتوانند سفر خود را مدیریت  کنند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *