جلوگیری از صدور بخشنامه‌های بی مورد در جهت توسعه صادرات

به گزارش خبرنگار مهر، محمد امامی امین، ظهر چهارشنبه در افتتاحیه نمایشگاه جشنواره عسل دماوند طی سخنانی اظهار داشت: شهرستان دماوند به سبب برخورداری از مزیت‌های نسبی، یکی از قدیمی‌ترین زیستگاه‌های کندوهای زنبور عسل را به خود اختصاص داده و از برندهای معروف کشور است.

امامی امین بیان داشت: تلاش و برنامه‌ریزی می‌شود تا مزیت‌های نسبی هر شهرستان به کشور معرفی شود و همچنین باید تلاش شود این محصولات را در کشور و بازارهای بین المللی بشناسانیم.

وی با بیان اینکه معمولاً تولیدکنندگان از مسئولان انتظار دارند که مسیر را برای صادرات باز کنند تا در بازارهای بین‌المللی جایگاه خود را ایجاد و حفظ کنند گفت: در این راست در تلاش هستیم موانع موجود در مسیر توسعه صادرات را برطرف کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با تاکید بر اینکه باید ساز و کار مشخصی برای تولید کنندگان و صادرات محصولات آنان در نظر بگیریم گفت: ضروری است که صدور بخشنامه‌های وقت و بی‌وقت را سامان دهی کنیم چرا که صدور این بخشنامه‌ها حال تولید را خراب می‌کند که باید جلوگیری شود.

امامی امین عنوان داشت: بسیاری از بخشنامه‌ها و آئین نامه‌های صادر شده از سوی گمرک، مالیات، بازرگانی و … تولید و حضور پایدار را در بازارهای بین المللی از بین می‌برد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *