به گزارش خبرنگار مهر، هادی هادینسب عصر امروز در جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی شهرستان اشکذر با بیان اینکه باید به بیسوادی به عنوان یک آسیب اجتماعی نگاه شود، اظهار داشت: با خرد جمعی و اجماع شهرستانی باید بیش از گذشته به این مسئله مهم توجه شود تا بیسوادی در جامعه ریشه کن شود.
وی افزود: مهاجرت به شهرستان اشکذر با توجه به نزدیکی به مرکز استان باعث شده تا جمعی از جمعیت مهاجر که بیسواد هستند در شهرستان ما سکونت یابند و ضروری است همه دستگاه ها با آموزش و پرورش همراهی کنند تا این افراد شناسایی و به کلاس های سوادآموزی معرفی تا از نعمت سواد خواندن و نوشتن بهره مند شوند.
فرماندار اشکذر با اشاره به مصوبه جلسه قبل این شورا مبنی بر شناسنامه دار کردن گلخانه های بخش مرکزی اشکذر از اعضای جلسه درخواست کرد تا ضمن بررسی موارد و مشکلات مرتبط با اجرای این مصوبه، نسبت به اجرایی کردن آن اقدام نمایند زیرا می توان با رصد آمار کارگران این گلخانه ها، افراد بی سواد را نیز شناسایی کرد.
هادی نسب عنوان کرد: بسیاری از افرادی که اکنون در گلخانه ها مشغول به کار هستند، افراد مهاجر از سایر کشورها و سایر استانها هستند که اگر شناسایی شوند و شرایط سوادآموری آنها فراهم شود، در کاهش نرخ بی سوادی این شهرستان اثرگذار خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ