تبلیغات متنی

پاسخ قاطعانه مقام بلندپایه به فضاسازی‌ها درباره فرسوده بودن تجهیزات نظامی ارتش

امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در حاشیه مراسم اختتامیه دوره رزم مقدماتی دانش‌پژوهان ارتش، در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره فضاسازی رسانه‌های بیگانه درباره تجهیزات و ادوات نظامی مورد استفاده در ارتش، گفت: ادوات ارتش در معرض دید ملت قرار دارد و خبرنگاران نیز بیش از سایرین این ادوات و تجهیزات را مشاهده کرده‌اند. مردم باید قضاوت کنند که آیا ادوات ارتش فرسوده است یا اینکه توانایی مقابله با هر دشمنی را دارد.

وی افزود: ما از دشمنان دعوت نمی‌کنیم، اما اگر آنها می‌خواهند متوجه به روز بودن یا به روز نبودن تجهیزات ما شوند، می‌توانند امتحان کنند؛ به نظرم می‌رسد چندین مرتبه امتحان کرده‌ و ضربه‌اش را هم خورده‌اند.

فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: البته ما هیچوقت سرمایه‌ای را که داریم دور نمی‌ریزیم؛ چرا که این سرمایه‌ها، سرمایه‌های ملت هستند و ما اگر بتوانیم تا آخرین گلوله از یک تانکی استفاده کنیم که توانایی مبارزه در میدان دارد، این کار را انجام می‌دهیم.

سرلشکر موسوی اظهار کرد: ما برای یک ریال پول ملت هم ارزش قائل هستیم و از آن کشورها نیستیم که پول ملت را بگیریم و دور بریزیم. برخی کشورها صدها میلیارد دلار پول ملت‌شان را صرف تجهیزاتی می‌کنند، اما نمی‌توانند از آن استفاده کنند؛ میلیاردها دلار هزینه می‌کنند تا از آسمان کشورشان حفاظت کنند، اما می‌بینند از همان آسمان سوراخ همه چیز عبور می‌کند.

وی با بیان اینکه «ما از تجهیزات‌مان نهایت استفاده را می‌کنیم و هر کدام را که بتوانیم بهینه می‌کنیم و ارتقا می‌دهیم»، تصریح کرد: اگر روزی قرار باشد سازندگان اولیه بخشی از تجهیزات ارتش که از قبل از انقلاب مانده، امروز این تجهیزات را ببینند حتما تعجب خواهند کرد؛ به‌روزرسانی، ارتقا، نگهداری صحیح و استفاده حداکثری، راهبرد ارتش در قبال آن دسته از تجهیزات ارتش است که از زمان قبل از انقلاب باقی مانده است.

سرلشکر موسوی با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران هر آنچه را که نیاز داشته باشد می‌سازد، عنوان کرد: ارتش برای تهدیدات جدیدی که دنیا به وجود آمده تجهیزات و ادوات مورد نیاز را خودش طراحی و تولد می‌کند.

وی همچنین با بیان اینکه «امروز انواع و اقسام تجهیزات ارتش اعم از تجهیزات پدافندی، زیردریایی‌ها، ناوشکن‌ها، ناوچه‌ها، موشک‌ها، اژدرها، هواپیماها و انواع تجهیرات زمینی در داخل کشور طراحی و تولید می‌شود»، اظهار کرد: اینکه دشمنان ما را متهم کنند که تجهیزات‌مان فرسوده است، نه خیر چنین چیزی نیست. اگر هم دشمنان فکر می‌کنند با گفتن این حرف‌ها ما اموال ملت را دور می‌ریزیم و خودمان را از این سرمایه‌ها دور می‌کنیم، بدانند که ما چنین کاری نمی‌کنیم.

فرمانده کل ارتش تاکید کرد: ما نه علاقه به جنگ داریم و نه دعوت به جنگ می‌کنیم اما دشمنان ما اگر خواستند، می‌توانند در میدان جنگ، تجهیزات و جوانان ما را آزمایش کنند.

سرلشکر موسوی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه «بحث بودجه بحث جدیدی نیست»، خاطرنشان کرد: در فصل بودجه همه سازمان‌ها شروع به بحث کردن راجع به بودجه می‌کنند و همه به دنبال این هستند که اثبات کنند نیازشان بیش از آن چیزی است که برای آنها پیش‌بینی شده است.

وی با تاکید بر اینکه سازمان‌ها به بودجه پیش‌بینی شده  برای خودشان اعتراض کنند موضوعی کاملا طبیعی است، گفت: دشمنان دائما در کشور ما به دنبال این می‌گردند که مثل مگس، زخمی را پیدا کنند و بر روی آن بنشینند؛ شنونده باید عاقل باشد که دشمنان حرف‌هایشان را با چه منظوری می‌زنند.

فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: البته متن کامل صحبت‌های امیر سیاری درباره بودجه منتشر شده و اگر این صحبت‌ها در کنار متن منتشره توسط رسانه‌های معاند قرار بگیرد، گاف آنها کاملا مشخص می‌شود.

ایران دارای نظامی برگرفته از قدرت واقعی مردم است

همچنین به گزارش روابط عمومی وزارت دفاع ؛ مجموعه نرم افزار، کتب، منشورات وکتابخانه دیجیتالی دبیرخانه تبیین اندیشه های دفاعی حضرت آیت الله خامنه با حضور وزیر دفاع و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع رونمایی شد.

امیرسرتیپ حاتمی در این مراسم گفت: توانستیم راهبرد جمهوری اسلامی ایران را که همانا حفظ و ارتقاء بازدارندگی است ، به منصه عمل برسانیم و به  تجاوز دشمن در لحظه نخست با قدرت پاسخ دهیم و آن بدین معناست که دشمن واقعیت قدرت ، اعتبار ، اراده و ثبات ما را در حفظ امنیت ملی پذیرفته است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران دارای نظامی برگرفته از قدرت واقعی مردم است تصریح کرد: همواره با مشارکت حداکثری مردم برای سرنوشت و اعتلای کشورمان تصمیم می گیریم و این تصمیم برای دشمن بسیار مأیوس کننده و هزینه بر خواهد بود.  

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پایان  افزود: دشمنان بر اساس خوی سلطه طلبی و استکباری خود دائماً در حال افزایش قدرت نظامی هستند و از این قدرت در جهت استثمار ملت ها ، تغییر تصمیم ها و کاهش اراده و خواست دولت های منطقه و جهان استفاده می کنند و ما باید با درنظرگرفتن این موضوع همواره از آمادگی لازم در ابعاد مختلف برخوردار باشیم.

گفتنی است دبیرخانه تبیین اندیشه های دفاعی امام خامنه ای(مدظله العالی) با هدف نیل به الگوی دفاعی و توسعه گفتمان دفاعی معظم له در سال ۱۳۹۰ با چشم انداز ۱۰ساله و برگزاری ۵ همایش دوسالانه و تدوین کتاب های مرجع در مجموعه سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع تشکیل شده است. 
کتابخانه دیجیتالِ مجموعه منشورات به منظور تحقق توسعه و گسترش گفتمان سازی و به جهت  سهولت دسترسی پژوهشگران در اقصی نقاط دنیا توسط دبیرخانه همایش تهیه و تولید شده است.

دبیرخانه همایش تا کنون ۲۹ جلد منشورات خود را در دسترس علاقه مندان و پژوهشگران قرار داده که شامل مجموعه کتاب های مرجع ، مجموعه مقالات همایش دبیرخانه، فصلنامه و ویژه نامه های همایش می باشد.

چهارمین همایش تبیین اندیشه های دفاعی با ثبت در پایگاه استناد علمی جهان اسلام( ISC) و حمایت ۶۰ دانشگاه و مراکز علمی حوزوی سراسر کشور و استقبال کم نظیر اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و پژوهشگران و دانشجویان کشور با دریافت قریب به ۳هزار مقاله افتخار دیگری بر لوح زرین سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع افزوده است.

۲۷۲۷


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *