تبلیغات متنی

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل:میانگین خاموشی هر خانوار کمتر از دو دقیقه بوده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، حسن محمدی در جریان بازدید از طرح‌های توسعه برق‌رسانی در مناطق روستایی شمال استان اردبیل اظهار کرد: ما هیچ خاموشی برنامه‌ریزی شده را در سالجاری شاهد نبودیم و پایداری برق مشترکان به هوبی انجام شده است.

وی زمان استاندارد خاموشی‌های مقطعی و موردی را دو دقیقه اعلام و خاطرنشان کرد: خاموشی‌های موردی و محدود به علت تعمیر و نگهداری خطوط و توسعه شبکه به وطر استاندارد و در کمتر از دو دقیقه برای هر مشترک اعمال شده که سعی در به حداقل رساندن این خاموشی‌ها داریم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل در مورد آخرین وضعیت نیرورسانی به مناطق روستایی نیز گفت: همه شهرها و روستاهای استان اردبیل با جمعیت بالای ۱۰ خانوار از نعمت برق برخوردار هستند و در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد.

محمدی افزود: سال گذشته موفق شدیم برق‌رسانی به ۱۷ روستا را با جمعیتی کمتر از ۱۰ خانوار انجام داده و ساکنان این مناطق را از برق‌ پایدار و مطمئن بهره‌مند کنیم.

وی ادامه داد: امسال نیز برق‌رسانی به ۱۲ روستا و قشلاق زیر ۱۰ خانوار در حال انجام است که با برآورد هزینه ۵۰۵ میلیون تومان این پروژه تا پایان سالجاری به سرانجام می‌رسد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا دهه فجر در کنار طرح‌های توسعه‌ای نیرورسانی ساکنان این ۱۲ روستا و منطقه عشایری را از برق پایدار بهره‌مند کنیم.

محمدی سه برابر ظرفیت تولید برق را بالاتر از میانگین مصرف در این استان یادآور شد و بیان کرد: تلاش شرکت توزیع برق استان بر این است تا پایداری و امنیت برق مورد نیاز بخش خانگی، صنعت و خدمات را تامین کند.

۴۶


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *