به گزارش خبرنگار مهر، علی وقف چی ظهر سه شنبه در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در محل اتاق بازرگانی،بر ضرورت توجه به شرکت های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: باید شرکت های دانش بنیان توسعه پیدا کنند.
وی بر لزوم حل مشکلات شرکتهای دانشبنیان تاکید کرد و یاد آورشد: این امر باعث می شود فعالیت در شرکت های دانش بنیان تقویت شود.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی، گفت: جوانان ثروت و فرصت پیشرفت کشور هستند و باید پشتیبانی از جوانان مورد توجه قرار گیرد تا شاهد توسعه همه جانبه باشیم.
وقف چی به منویات مقام معظم رهبری در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و یاد آورشد: در این بیانیه رهبری بر توسعه علم تاکید دارند و در این میان اگر براساس علم حرکت نکنیم به جایی نمی رسیم.
وی افزود: شرکت های دانش بنیان نیاز به حمایت دستگاههای دولتی دارند و باید مورد توجه مسئولین قرار بگیرد.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی افزود: باید شرکت های دانش بنیان به جایگاه واقعی خود برسند که این مهم تاکنون محقق نشده است.
وقف چی تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه استان زنجان هستند که باید به جایگاه واقعی خود در استان برسند.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ