تبلیغات متنی

ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی به شیراز می آیند

به گزارش  خبرگزاری مهر، مصیب امیری با بیان اینکه حضور ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی در راستای  پرونده شهر جهانی شیراز است، افزود: تا دو هفته دیگر ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی به شیرازمی آیند تا از نزدیک در جریان فعالیت های انجام شده در حوزه صنایع دستی این شهر قرار گیرند.

او اضافه کرد: سال گذشته غدا هیجاوی رئیس منطقه  آسیا و اقیانوسیه  شورای جهانی صنایع دستی در سفر به شیراز، بازدیدی از برخی از کارگاه ها و فروشگاه های  صنایع دستی داشت و بر ثبت شیراز در فهرست شهرهای جهانی صنایع دستی تاکید کرد.

امیری گفت: سال گذشته منبت آباده در فهرست جهانی جای گرفت وطبق برنامه ریزی ها به زودی گبه و دست بافته های فارس نیزبه این فهرست اضافه خواهند شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی استان فارس تشریح کرد: شهر شیراز خاستگاه هنرهای سنتی چون خاتم، کاشی هفت رنگ و قلم زنی است و دیگر هنرهای دست ساز این شهر نیز همواره مورد توجه گردشگران قرار داشته و شهرت ملی وجهانی دارند.

امیری ادامه داد: با توجه به حضور ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی به قصد دیدن و ارزیابی کارگاه های تولیدی صنایع دستی در شیراز،  انتظار می رود تا دو ماه دیگر شیراز شهر جهانی صنایع دستی شود.

او اضافه کرد: هم اکنون در شهر شیراز بیش از ۴۰ رشته صنایع دستی فعال است و هنرهای سنتی و صنایع دستی این شهر قابلیت ثبت در فهرست جهانی را دارند.

بنا بر اعلام نتایج سومین شورای راهبردی انتخاب شهرها و روستاهای ملی در ۳۱ تیرماه امسال، شیراز به عنوان   شهرملی صنایع دستی به ثبت رسید و در حال حاضر پرونده  ثبت جهانی این شهر به شورای جهانی ارسال شده است و در صورت مثبت بودن نظر ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی تا آخر سال جاری  شیراز به عنوان شهر جهانی  صنایع دستی معرفی می شود.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *