تبلیغات متنی

ابتلای ۱۷ کارمند فدراسیون جودوی ژاپن به کرونا

ابتلای ۱۷ کارمند فدراسیون جودوی ژاپن به کرونا
ابتلای ۱۷ کارمند فدراسیون جودوی ژاپن به کرونا

به گزارش ایسنا، به نقل از «Inside the Games»، با افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در ژاپن که به اعلام وضعیت اضطراری در این کشور منجر شده، تست کرونای ۱۷ کارمند فدراسیون جودوی ژاپن نیز مثبت اعلام شد.

۱۲ مرد و ۵ زن از مجموع ۳۹ کارمند فدراسیون جودوی ژاپن به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

هفته گذشته تست کرونای سویا ناکازاتو، مدیر ارشد فدراسیون جودوی ژاپن و هشت تن دیگر از کارمندان این فدراسیون مثبت اعلام شد اما طی پنج روز هشت نفر دیگر از کارمندان فدراسیون جودوی ژاپن نیز به این ویروس مبتلا شده‌اند.

افزایش شدید آمار مبتلایان به ویروس کرونا در ژاپن باعث اعلام وضعیت اضطراری ۲۰ روزه تا ۱۸ اردیبهشت ماه شده است. پیش‌بینی می شود اعلام وضعیت اضطراری و دیگر اقدامات پیشگیرانه باعث کاهش ۸۰ درصدی تماس فیزیکی میان مردم ژاپن شود.

طبق آمارها تاکنون دومیلیون و دویست هزار نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌ و بیش از ۱۵۶ هزار نفر نیز در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *