تبلیغات متنی

راه اندازی ‌اپلیکیشن و نرم‌افزار جامع اطلاع‌رسانی کرونا استان یزد

فخرالسادات خامسی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد راه‌اندازی وب و نرم افزار جامع اطلاع رسانی کرونا استان یزد اظهار کرد: سامانه جامع اطلاع رسانی کرونا استان از طریق آدرس infocorona.ir/app برای گوشی‌های اندروید و

www.infocorona.ir برای گوشی‌های آیفون در دسترس است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ادامه داد: اطلاعاتی که در این نرم افزار به کاربران ارائه می‌شود شامل اطلاعیه‌های ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا و کمیته‌های زیرمجموعه، اطلاعیه‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی، تست سلامتی و عدم ابتلاء به بیماری کرونا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خدمات مشاوره تلفنی و آنلاین و معرفی مراکز درمانی و مراکز جامع سلامت استان است.

خامسی ادامه داد: مردم استان می‌توانند از طریق این اپلیکیشن و نرم افزار جامع، تازه‌ترین اخبار مربوط به کرونا در استان، نکات و آموزش‌های تصویری با موضوع پیشگیری و مقابله با کرونا، شماره حساب کمک‌های نقدی مورد تأیید دانشگاه و اقلام مورد نیاز و سامانه توزیع اینترنتی اقلام بهداشتی، آخرین آمار مبتلایان و متوفیان به تفکیک شهرستانهای استان یزد و دیگر استان‌های کشور و سایر مواردی که در این شرایط به آن نیاز دارند را دریافت کنند.

عضو ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان با بیان اینکه تا ساعت ۱۴ روز گذشته تعداد افراد قطعی مبتلا به بیماری کرونا در استان به ۶۴۱ نفر رسیده است، تاکید کرد: بهترین راه برای مقابله با این ویروس پیشگیری و مناسب‌ترین روش پیشگیری این است که در ایام عید نوروز علی‌رغم اینکه تمایل داریم با اقوام و آشنایان صله رحم انجام دهیم، در خانه بمانیم و با قرنطینه خود از شیوع این بیماری در جامعه جلوگیری کنیم.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *