تبلیغات متنی

تولید روزانه ۳ هزار ماسک در منطقه یکم امامت نداجا

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور وکمبود وسایل بهداشتی کارگاه کارگاه همسران جهادگر فرماندهی تکاوران نداجا در مجتمع فرهنگی حضرت معصومه (س) شهرک شهید چمران با حضور فرماندهی تکاوران نداجا و مدیر عقیدیتی و سیاسی منطقه یکم افتتاح و به بهره برداری رسید.

فرماندهی تکاوران نداجا گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و کمبودهای موجود ابتدا کارگاه تولید البسه نظامی را در فرماندهی تکاوران تغییر کاربری به تولید ماسک دادیم و در ادامه جهت افزایش تولید با همت بانوان جهادگر کارکنان این مجموعه این کارگاه را راه اندازی کردیم که با مشغول شدن ۱۰ نفر از بانوان دراین مجموعه روزانه هزار عدد ماسک به تولیدمان افزوده می‌شود.

ناخدایکم حسن مردان تصریح کرد: در مجموع با کارگاه فرماندهی تکاوران ۳ هزار ماسک تولید و در اختیار بیمارستان‌های جامعه هدف قرار می‌گیرد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *