تبلیغات متنی

به علت شیوع کرونا آیین جمعه آخر سال در آرامستان همدان لغو شد

به گزارش خبرآنلاین از همدان ؛ حجت‌الاسلام سیدحسن رضوی در گفتگویی لغو این آئین را در راستای حفظ سلامت مردم و براساس مصوبه ستاد پیشگیری از کرونا در استان مبنی بر جلوگیری از هرگونه تجمع دانست و افزود: همه ما مکلف به اجرای مصوبات ستاد پیشگیری از ویروس کرونا در سطح استان هستیم و هیچ گونه کوتاهی و قصور در این زمینه بخشودنی نیست.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیک شدن به جمعه پایانی سال و رسم دیرنه مردم مبنی بر حضور در باغ بهشت انتظار داریم صدا و سیما و نیز رسانه های نوشتاری اطلاع رسانی لازم در لغو برنامه داشته باشند.

حجت الاسلام رضوی، با تاکید بر اینکه مردم باید از انجام اقدام های خودسرانه و برگزاری تجمع ها خودداری کنند، تصریح کرد: انتظار داریم مردم همکاری و مشارکت لازم را در مقابله با ویروس کرونا و جلوگیری از راه های انتقال آن داشته باشند.

۴۶


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *