تبلیغات متنی

ضدعفونی و سم پاشی روزانه در محمدیه و ناحیه شهری مهرگان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ داود اولادی سرپرست شهرداری محمدیه در جلسه با اعضای شورای اسلامی ضمن قدردانی از حمایت های همه جانبه اعضای شورای اسلامی شهر محمدیه با شهرداری در خصوص اقدامات این شهرداری در راستای اجرای طرح ملی مبارزه با ویروس کرونا و پیشگیری آن در محمدیه و ناحیه شهری مهرگان توضیحاتی ارائه داد و افزود:  تاکنون توسط سازمان حمل ونقل وهمگانی شهر محمدیه همه روزه و صبح ها تمامی اتوبوس ها و تاکسی های تحت پوشش این سازمان با مواد استاندارد ضدعفونی و سم پاشی می‌شوند.
وی همچنین از عملیات سمپاشی اماکن پرتردد در محمدیه و ناحیه شهری مهرگان به خصوص ایستگاه‌های تاکسی و اتوبوسرانی و همچنین جایگاه های سی ان جی در محمدیه و ناحیه شهر مهرگان و پارک ها و سرویس های بهداشتی عمومی خبرداد و افزود: این عملیات تا پایان اعلام از بین رفتن این ویروس ادامه خواهد داشت.
وی همچنین به برنامه های پیش رو شهرداری اشاره کرد و گفت: تمام تلاش ما این است که آنچه که حق این مردم است انجام شود و تمامی برنامه ها که با حمایت شورای محترم پیش می رود در راستای رضایتمندی شهروندان فهیم است.

۴۸


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *