تبلیغات متنی

استقرار ۳ تیم امداد و نجات در مبادی ورودی گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی ولی پور ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شیوع ویروس کرونا در استان گیلان و لزوم توجه به توصیه‌های بهداشتی، اظهار کرد: در راستای پیشگیری از شیوع بیشتر این ویروس در استان سه تیم امداد و نجات در مبادی ورودی گیلان مستقر شده اند.

وی در ادامه با بیان اینکه در اجرای این طرح تیم‌های امداد و نجات جمعیت هلال احمر گیلان به همراه بهداشت و درمان، نیروی انتظامی در مبادی ورودی استان گیلان حضور دارند، گفت: در از این مدت به بیش از ۱۵۰۰ خودروی دارای سرنشین اطلاع رسانی شده است.

ولی پور ارائه هشدارهای ایمنی و خطرهای ویروس کرونا به خودروهایی که قصد سفر به استان دارند، از جمله اقدامات تیم‌های امداد و نجات جمعیت هلال احمر گیلان عنوان کرد و افزود: نصب بنرهای اطلاع رسانی درباره رعایت نکات بهداشتی و خطرات ویروس کرونا در مبادی ورودی، حضور و ارائه خدمات حداکثری داروخانه هلال احمر استان گیلان به بیماران از دیگر اقدامات این جمعیت است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با اشاره به آماده باش ۱۶ شعبه و ۲۵ پایگاه و پست امداد و نجات در سطح استان، اظهار کرد: برای ارائه خدمات و امداد رسانی و ارائه آموزش‌های لازم از طریق فضای مجازی جمعیت به داوطلبان و امدادگران و جوانان از اقدامات هشدار و اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر استان گیلان در راستای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا است.

ولی پور با اشاره آموزش پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا از طریق تماس با سامانه ۱۱۲، یادآور شد: مردم استان گیلان می‌توانند از طریق تماس با این سامانه و با وارد کردن کلید شماره ۳ از آموزش پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا بهره مند شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان تأکید کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در استان گیلان، هموطنان گرامی از سفر به استان گیلان خودداری کنند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *