تبلیغات متنی

احداث بیمارستان صحرایی سپاه پاسداران در گیلان تا پایان هفته

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار اسماعیل اسماعیلی غروب سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه فرمانده سپاه قدس گیلان وضعیت استان در زمینه شیوع ویروس کرونا را به اطلاع سردار سلامی فرمانده سپاه رسانده است، اظهار کرد: با دستور سردار سلامی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موظف شد تا روز پنجشنبه بیمارستان صحرایی سپاه در گیلان راه‌اندازی می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه بیمارستان صحرایی سپاه با درخواست وزارت بهداشت و به منظور همکاری با دانشگاه علوم پزشکی گیلان دایر می‌شود، گفت: اقدامات لازم برای جانمایی و برپایی این بیمارستان صحرایی در حال انجام است.

وی با تاکید بر اینکه سپاه از تمام ظرفیت خود برای خدمت‌رسانی به مردم استفاده می‌کند، ادامه داد: با دستور فرمانده سپاه قدس گیلان، بخش اورژانس درمانگاه امام سجاد (ع) سپاه در رشت از امشب به صورت شبانه‌روزی به عموم مردم خدمت‌رسانی می‌کند.

معاون اجرایی سپاه قدس گیلان با بیان اینکه سپاه پاسداران تمام تمرکز خود را بر مسئله خدمت‌رسانی به مردم و بیماران قرار داده است، افزود: درمانگاه‌های منتصب به سپاه قدس گیلان در شهرستان‌های استان از فردا به طور شبانه‌روزی آماده خدمت‌رسانی به مردم است.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *