به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از اصفهان؛ بنابر اعلام روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در همایش شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای صنعت نفت ۱۰ شرکت فناور ایده پرداز سپهر، پودرافشان، فراتحقیق سپاهان، دیده پرداز سپهر، مدرن فناوران صنعت موج، فن گستر پویا، کهاب گستر آیریک، دیده رایان صنعتی اصفهان، پردیسان رایان سیستم و فراگیر صنعت مهربین، مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان توانمندیهای خود را معرفی کردند .
در این گردهمایی توانمندی های ۶۵۷ شرکت دانش بنیان و ۱۷۵ شرکت فناور در قالب ۲۵۰ کانتر نمایشگاه ، چهارپنل تخصصی و سه کارگاه آموزشی و ۴۰ نشست ارائه شده است.
هم اکنون ۸۹۰ نیاز فناورانه حوزه صنعت نفت برای تامین از طریق توانمندی پژوهشگران شرکتهای دانشبنیان معرفی شده است.
همایش شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای صنعت نفت و ارائه نیازهای فناورانه تا فردا در پژوهشگاه صنعت نفت در حال برگزاری است .
۴۶
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ