به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حجت الله اسماعیلی در آیین گلباران مزار شهدای قرچک اظهار داشت: شهدای امنیت در جهت حفظ و حراست و پاسداری از ارزشهای انقلاب و نظام و حفظ جان و مال ملت در مقابل دشمنان قسم خورده مقابل اشرار جان خود را فدا کردند.
وی ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: تجدید میثاق با آرمانهای بلند شهدا در جوار مطهر این عزیزان اگرچه شاهد قبور نورانی شهیدان هستیم اما شاهد و ناظر بر اعمال و رفتار ما هستند یکی از برترین عبرت ها از شهیدان توجه به موقعیت و شرایط در هر عرصه و زمان و داشتن بصیرت در انتخاب راه و موضع و حرکت به موقع است و درسی که باید از شهیدان گرفت و تجدید میثاق عملی داشت با بصیرت بموقع تابع ولی امر باشیم.
امام جمعه قرچک بیان داشت: در طول تاریخ با بصیرت هایی که به موقع حرکت کردند تاثیرگذار بودند انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس را با بصیرتان ولایت مدار به موقع به احسن وجه رساندند.
اسماعیلی اظهار داشت: در طول انقلاب مواجه بودیم با انواع فتنه ها و با بصیرت های ولایت مدار توطئه ها را خنثی کردند و در اغتشاش اخیر که با پشتیبانی مستکبران خارجی و سران فتنه داخلی انجام شد، شکست خوردند و بسیجیان و نیرویهای انتظامی و نظامی و امنیتی از عمق جان دفاع کردند.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ