تبلیغات متنی

برف و سیلاب‌ در اتریش قربانی گرفت

به گزارش ایسنا، یک مرد ۸۰ ساله به دلیل دفن شدن خانه‌اش در زیر آوارهای گِلرودها در ناحیه “بد کلاینکرشایم” واقع در جنوب اتریش کشته شده است.

وقوع گِلرود هم‌چنین در ناحیه “بد گزته‌آین” واقع در جنوب شهر “زالتسبورگ” اتریش منجر به تخریب دو خانه و دفن دو زن زیر آوارها شد. آتش‌نشانان یکی از آن‌ها را به سرعت و دیگری را پس از چند ساعت نجات دادند. هر دوی این زن‌ها مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.

در “گورکتال” واقع در منطقه “کِرنتِن” نیز حدود ۷۰ آتش‌نشان به دلیل طغیان رودخانه “گورک” مجبور به تخلیه ساکنان ۱۵ ساختمان شدند.

به دنبال بارش سنگین برف در اتریش چندین خط قطار با اختلال مواجه شده و حدود ۱۷۰۰ خانه نیز برای چندین ساعت با قطعی برق روبه‌رو شدند.

هم‌چنین راه‌های ارتباطی چندین روستا در جنوب اتریش به دلیل بارش شدید برف مسدود شده است.

بنا بر گزارش آسوشیتدپرس، مدارس اتریش فعلاََ تعطیل شده و بالگردها کوه‌های مجاور مناطق مسکونی را به دلیل وقوع بهمن‌های احتمالی مورد بررسی قرار داده‌اند.

انتهای پیام


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *