به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به محکومیت قضایی مهدی مقدری و رای دادگاه مبنی بر سلب حضور وی در شورای شهر اصفهان و کنار کشیدن عباس مقتدایی به منظور حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی، رضا امینی به شکل رسمی توسط فرمانداری اصفهان به عنوان عضو علی البدل شورای شهر اصفهان معرفی شد.
امروز رضا امینی رئیس اسبق شورای شهر اصفهان، در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان به عنوان علیالبدل شورا سوگند یاد کرد.
وی پیش از ادای سوگند در صحن علنی شورای شهر اظهار داشت: امیدوارم با حضور در شورای شهر اصفهان با همکاری سایر اعضا بتوانیم در راستای خدمت رسانی به مردم گام برداریم.
وی با بیان اینکه در روزهای گذشته بسیاری از دوستان و همکاران انگیزه من را برای حضور در شورای شهر افزاش دادند، ابراز داشت: جای ابراز خشنودی است که مردم فهیم اصفهان از ابتدا با آشوبگران همراه نشدند و برای بازگشت آرامش به شهر با وجود فعالیت بی وقفه آشوبگران تلاش کردند.
عضو علی البدل شورای شهر اصفهان با ابراز تشکر از نیروی انتظامی و نظامی در روزهای اخیر تاکید کرد: از مسئولان می خواهیم که در راستای عمل به وعدههای خود و نظارت بر بازار به منظور جلوگیری از افزایش قیمتها تمام تلاش خود را به کار بندند.
به گزارش مهر، رضا امینی در ادامه با بیان متنی به عنوان عضو علی البدل شورای شهر اصفهان سوگند یاد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ