تبلیغات متنی

بازگشایی راه های روستایی گیلان تا ۴ روز آینده

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی شامگاه چهارشنبه در حاشیه جلسه ستاد بحران استان در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه اولویت بازگشایی راه‌های اصلی و شریانی است، اظهار کرد: بر اساس آخرین مشاهدات، تا امشب همه راه‌های شریانی باز و عملیات نمک پاشی جهت جلوگیری از یخ زدگی انجام می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از عصر امروز راه‌های شرقی استان گیلان را بازدید کردم، افزود: پس از بازگشایی راه‌های اصلی و شریانی عملیات بازسازی راه‌های فرعی و روستایی انجام می‌شود و امروز تا حدودی انجام شده است.

وی با اشاره به درگیر همزمان ۲۱ استان کشور با برف و برف روبی، افزود: تعدادی از استان‌های جنوب شرقی کشور نیز درگیر سیل هستند.

اسلامی با بیان اینکه برای حل مشکلات استان گیلان از استان‌های همجوار درخواست کمک شده است، بیان کرد: برای عبور از این بحران از امکانات استان‌های همجوار و و پیمانکارانی که در ارتباط به راهداری نیز استفاده می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیش بینی درست و خوب هواشناسی و هشدار و اطلاعیه به موقع راهداری و همکاری مناسب با پلیس راه، افزود: عدم توجه مسافران به این اطلاعیه و هشدارها و تردد ۱۵ هزار خودرو در ۲۱ بهمن ماه و نداشتن امکانات لازم و بارش ۵۰ تا ۶۰ سانتی برف در چند ساعت باعث بروز مشکلات و در راه ماندن مردم شد.

وی با بیان اینکه در اوج بارش سنگین برف با تردد فراوان خودرو مواجه شدیم که اکثراً با وجود هشدارها فاقد زنجیر چرخ و امکانات بودند، ادامه داد: در این زمان با کیلومترها ترافیک و گرفتاری مسافران روبه رو بودیم که شرمنده هموطنان شدیم.

اسلامی درباره بازگشایی مسیر روستاها بیان کرد: در حالت معمولی با توجه به این حجم از مسدود بودن روستاها نیاز به یک هفته زمان است و با کمک استان‌های دیگر و پیمانکارانی که برای راه و شهرسازی کار می‌کنند این عملیات ۴ روزه انجام می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: به راهداری دستورات لازم برای اولویت قرار دادن و بازگشایی مسیرهایی که تأسیسات زیربنایی پست برق و برای مرغداری‌ها دارند داده شده است.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *