مسعود مصطفی جوکار در آستانه آغاز آخرین اردوی تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا به خبرنگار مهر گفت: اردوی پایانی ما برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا از روز جمعه ۱۸ بهمن ماه در آکادمی ملی المپیک مجموعه ورزشی انقلاب برگزار میشود. ۲۶ آزادکار در این مرحله از تمرینات حضور دارند، ضمن اینکه ترکیب تیم اعزامی به این مسابقات هم معرفی شده و همه چیز طبق برنامه پیش خواهد رفت.
وی تصریح کرد: خوشبختانه با نسل جوان و آینده داری در کشتی روبرو هستیم که در صورت قرار گرفتن در مسیر صحیح می توانند پشتوانه های خوبی برای قهرمانان باتجربه باشند. من از همان رقابتهای انتخابی جام تختی با توجه به حضور مدعیان اوزان مختلف به جز معدود نفرات باتجربه، شاهد تاخت و تاز آزادکاران جوان و باانگیزه بودم. آنها ثابت کردند کشتی آزاد تمام شده نیست و می توان به روزهای درخشان آینده امیدوار بود.
نایب قهرمان المپیک ۲۰۰۴ آتن افزود: البته این پشتوانه های جوان نیاز به حمایت و برنامه ریزی دارند که مطمئنم با درایت و تلاش فدراسیون کشتی می توان به این مساله امیدوار بود.
جوکار خاطر نشان کرد: کشتی گیران برای شکوفایی و درخشش نیاز به یک بازه زمانی ۳ تا ۴ ساله دارند تا بتوان در این مدت به نتایج مطلوبی رسید و پتانسیل های موجود را بارور کرد. بدین ترتیب می توان به جرات گفت نقطه اوج کشتی ما به شرط حمایت و برنامه ریزی، المپیک ۲۰۲۴ است و ما در آن زمان حرف های زیادی برای گفتن خواهیم داشت.
مربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در پایان گفت: خوشبختانه مدتی است بنا به دلایل مختلف شور و هیجان به کشتی بازگشته و می توان امیدوار بود با برخورداری از زمان و امکانات لازم به نتایج خوبی در رقابتهای جهانی و المپیک دست یابیم.
رقابت های کشتی آزاد قهرمانی آسیا روزهای ۳ و ۴ اسفندماه در شهر دهلی نو کشور هند برگزار می شود که ترکیب تیم ایران برای حضور در این مسابقات به شرح زیر است:
۵۷ کیلوگرم: علیرضا سرلک
۶۱ کیلوگرم: مجید داستان
۶۵ کیلوگرم: امیرحسین مقصودی
۷۰ کیلوگرم: امیرحسین حسینی
۷۴ کیلوگرم: مصطفی حسین خانی
۷۹ کیلوگرم: علی سوادکوهی
۸۶ کیلوگرم: احمد بذری
۹۲ کیلوگرم: محمدجواد ابراهیمی
۹۷ کیلوگرم: مجتبی گلیج
۱۲۵ کیلوگرم: پرویز هادی
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ