تبلیغات متنی

ضرورت پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در استان یزد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عارفی، صبح امروز در جلسه‌ای با حضور مدیرعامل و معاونان ستاد مرکزی معاینه فنی ساختمان کشور بر مراقبت از ساختمان‌های احداث شده و در حال بهره برداری استان به ویژه در بخش دولتی تاکید کرد.

وی ادامه داد: آمادگی داریم تا با دستور استاندار و همکاری با ستاد مرکزی معاینه فنی ساختمان کشور و دفتر این مرکز در استان یزد اولین پلاک معاینه فنی توسط این مرکز تخصصی را در ساختمان استانداری یزد نصب و نواقص احتمالی به لحاظ فنی را رفع کنیم.

مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری افزود: در سال‌های گذشته پروانه‌های ساخت و ساز به سمت نظام مهندسی ساختمان سوق داده نمی‌شد و تخلفات ساختمانی درصد بالایی داشت که با ورود به این موضوع، پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در استان با جدیت و نظارت دقیق در حال انجام است.

عارفی خاطرنشان کرد: خوشبختانه ارتباط و تعامل بسیار خوبی بین اداره کل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری، شهرداری یزد و نظام مهندسی ساختمان استان وجود دارد و آماده هستیم تا از ظرفیت ستاد مرکزی معاینه فنی ساختمان کشور و دفتر استانی این ستاد در امر بازرسی و نظارت استفاده کنیم.

به گزارش مهر، بر اساس آمار و مستندات، هر ساله بر اثر حوادث ساختمانی و حوادث غیر مترقبه که منجر به صدمه به ساختمان‌ها می‌شود متأسفانه تعداد زیادی از هموطنان دچار خسارت‌های جانی و مالی می‌شوند و این آمار در سال‌های اخیر رو به افزایش است.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *