تبلیغات متنی

دست جامعه علمی کشور در حوزه اقتصاد مقاومتی خالی است

به گزارش خبرنگار مهر، کیوان میرزایی صبح چهارشنبه در همایش ملی تحقق اقتصاد مقاومتی در دانشگاه پیام نور رشت، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب هنوز اجرایی نشده است.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای برگزاری این همایش ملی و دریافت ۱۰۰ مقاله با این موضوع، افزود: مقالات ارسالی هنوز با فرازهای مختلف اقتصاد مقاومتی فاصله دارد و نیازمند کار علمی و عملیاتی است.

رئیس بسیج اساتید گیلان با اشاره به ظرفیت کشاورزی گیلان بویژه در زمینه پرورش قارچ، کیوی و ماهی، گفت: در حوزه اشتغال با شناسایی افراد توانمند برای تولید انواع محصولات، طرح‌های توجیهی توسط بخش‌های سازندگی و اجرایی سپاه مورد بررسی قرار می‌گیرد تا بحث تولید داخلی و موضوع اشتغال توسعه یابد.

وی با بیان اینکه در بخش اجرا و عملیاتی شدن همایش اقتصاد مقاومتی سپاه پاسداران با انجام اقدامات اجرایی خود مکتبی برای تحقق این موضوع تعریف می‌کند، افزود: این مکتب باید سندسازی شده و به جامعه علمی و اجرایی کشور عرضه شود.

رئیس بسیج اساتید گیلان با اشاره به اینکه دست جامعه علمی کشور در حوزه اقتصاد مقاومتی خالی است، گفت: انقلاب اسلامی آنقدر بزرگ و وسیع است که پس از ۴۰ سال کار شبانه روزی هنوز از فرازهای مختلف اقتصاد مقاومتی جا مانده ایم.

میرزایی با اشاره به عدم تولید اندیشه در برخی از شاخه‌ها اقتصادی و اجتماعی، بیان کرد: با جمع آوری افراد متخصص در سپاه پاسداران و دانشگاهیان، بیش از ۶۰ جلسه، ۹۵ مقاله دریافت و بررسی و ۲۰ مقاله با استانداردهای مشخص پذیرفته شد.

رئیس بسیج اساتید گیلان با اشاره به انتخاب سه مقاله برای ارائه در همایش اقتصاد مقاومتی، بیان کرد: امروز سه مقاله ارائه و مورد داوری علمی قرار می‌گیرند، در کنار باور بسیجی و جهادی می‌توان در تحقق مبانی اساسی اندیشه اسلامی قدم برداشت که یکی از آنها تحقق اقتصاد مقاومتی است.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *