تبلیغات متنی

ستاره تیم ملی ایتالیا در جام جهانی ۲۰۰۶، سرمربی برشا شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در پی اخراج یوجنیو کورینی از سرمربی تیم فوتبال برشا، فابیو گروسو ملی‌پوش سابق ایتالیا جانشین او شد و از همین امروز (سه‌شنبه) کارش را آغاز کرد.

گروسوی ۴۲ ساله که پنالتی منجر به قهرمانی تیم ملی ایتالیا را در فینال جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان زد، در حالی به عنوان سرمربی برشا شد که این تیم بعد از انجام ۱۰ بازی در این فصل از سری A متحمل ۷ شکست شده با ۷ امتیاز در رده نوزدهم جدول قرار دارد.

گروسو برای قبول هدایت برشا، ابتدا باید رضایت باشگاه هلاس ورونا را جلب می‌کرد، چرا که قراردادی او با این تیم تا هنوز اعتبار داشت. او در روز نخست ماه می از تیم هلاس ورونا اخراج شد.

 

دوران مربیگری گروسو در برشا شنبه هفته آینده با بازی خانگی مقابل تورینو آغاز می‌شود و هدف او کسب امتیاز پس از ثبت سه باخت متوالی در کارنامه تیمش است. او پیش از این در تیم‌های جوانان یوونتوس، تیم باری در سری B و بعد هلاس ورونا به عنوان سرمربی فعالیت داشت.

انتهای پیام/


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *