به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، خالد جعفری با بیان اینکه این طرح ها در پنج بخش تولیدات دامی، تولیدات گیاهی، آب و خاک، صنایع تبدیلی و غذایی و تعاون روستایی است، اظهار داشت: با اجرای این طرحها هزار و ۸۲۵ شغل جدید ایجاد شده و هزار و ۳۷۴ شغل نیز تثبیت میشود.
وی افزود: بخش تولیدات دامی با ۸۲۷ طرح و سرمایه گذاری ۸۷۰ میلیارد و ۳۷۵ میلیون ریال با هزار و ۲۶۶ شغل جدید و ۷۷۸ تثبیت شغل بیشترین تعداد را از مجموع طرحهای قابل افتتاح دهه فجر امسال دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه این تعداد طرح در شرایط تحریمی اجرا شده است، ادامه داد: هزار و یک طرح اجرا شده امسال در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی با استفاده از منابع دولتی در قالب تسهیلات و آورده بخش خصوصی اجرا شده است.
جعفری یادآور شد: هزار و ۴۸۷ میلیارد و ۴۶۳ میلیون ریال سرمایه گذاری امسال بخش کشاورزی استان شامل ۶۷۴ میلیارد و ۸۸۸ میلیون ریال آورده متقاضی، ۸۹ میلیارد و ۲۳۱ میلیون ریال اعتبار بخش دولتی و ۷۲۳ میلیارد و ۳۴۵ میلیون ریال تسهیلات بانکی است.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ