تبلیغات متنی

مشارکت حداکثری در انتخابات موجب اقتدار کشور است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام قاسم لیوانی در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه گرگان اظهارکرد: اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی در گرو حضور همه آحاد، مردم، جریانات و گروه های سیاسی کشور در انتخابات است.

وی افزود: باید با حضور حداکثری بهانه به دست دشمنان نظام ندهیم تا از مشارکت کم مردم سوء استفاده نکنند.

لیوانی خطاب به مردم، گفت: شما اصلی ترین عنصر انتخابات هستید و باید افراد متفکر، کاربلد و اهل فن را انتخاب کرده و راهی مجلس کنید.

وی بیان کرد: صرف داشتن اعتقادات دینی و مذهبی شرط کافی برای انتخاب یک نماینده اصلح نیست بلکه باید فردی انتخاب شود که به پیچیدگی های عالم سیاست و اقتصاد مسلط باشد.

لیوانی گفت: مردم باید در انتخاب نمایندگان مجلس، منافع طایفه ای، خویشاوندی و مذهبی خود را کنار بگذارند.

وی خطاب به هیئت های نظارت و شورای نگهبان هم گفت: باید افرادی را تایید کنید که بتوانند گره از مشکلات کشور باز کنند؛ افرادی که واقعاً دلسوز نظام باشند.

لیوانی ادامه داد: باید فرصت حضور افراد توانمند در مجلس ایجاد شود، اگر قرار است که مجلس در رأس امور باشد باید افراد شایسته و توانمند در رأس آن قرار بگیرند.

وی همچنین به خطبه های هفته گذشته رهبر معظم انقلاب در تهران اشاره کرد و افزود: برای داشتن یک کشور و نظام مطلوب باید تلاش کنیم و در همه حوزه های اقتصادی، اعتقادی سیاسی و اجتماعی قوی شویم تا بتوانیم به چشم اندازهای ترسیم شده برای نظام دست یابیم.

لیوانی سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) را تسلیت گفت و بیان کرد: باید اعتقادات و رفتار ایشان سرلوحه کار همگان قرار گیرد.

وی با اشاره به راهپیمایی میلیونی امروز مردم در شهر بغداد گفت: این حضور میلیونی مردم زمینه خروج آمریکا را تسریع می کند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *