فاطمه صادقی ۱۹ ساله از کشورمان طی سه مرحله مسابقه ضمن پشت سر گذاشتن تمامی رقبای خود با شایستگی توانست به فینال کاتای بانوان راه یابد.
وی در مسابقه نهایی برابر ” ساندرا سانچز” باتجربه ۳۸ ساله از کشور اسپانیا قرار گرفت که در حال حاضر نفر اول ردهبندی جهان بوده و دارنده عنوان قهرمانی جهان در سال ۲۰۱۸ می باشد و با ۵ طلا و ۲ نقره ای که در لیگ های کاراته وان سال ۲۰۱۹ کسب کرده است یکی از شانسهای کاتای بانوان جهان در بازیهای المپیک 2020 برای قرار گرفتن بر روی سکو قلمداد می شود.
فاطمه صادقی در مسابقه فینال با امتیاز 24.60 موفق به کسب مدال ارزشمند نقره این بازیها برای کاروان ورزشی کشورمان شد تا حریف قدرتمند و با تجربه اسپانیای وی با امتیاز 26.28 در رده نخست قرار گیرد.
فاطمه صادقی با نقره ارزشمند خود با ۱۹ سال سن عنوان نخستین مدال آور کاروان و همچنین ورزش بانوان ایران در بازیهای جهانی ساحلی را به نام خود کرد.
فاطمه صادقی پیش از این در مسابقات قهرمانی جوانان۲۰۱۶ جهان( اندونزی) نقره ، مسابقات قهرمانی جوانان آسیا ۲۰۱۶ (اندونزی) نقره، مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۱۷ (قزاقستان) در رده سنی امید طلا و مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۱۹(ازبکستان) برنز کسب کرده بود.
۲۵۶ ۴۳
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ