تبلیغات متنی

بازگشت ملوان به منطقه خطر/ رفسنجان صدر را به گل ریحان تعارف زد

به گزارش خبرنگار مهر، لیگ دسته اول بر خلاف لیگ برتر با نظم و ترتیبی خاص و بر اساس برنامه مدون پیش می‌رود. هفته بیستم این مسابقات روز گذشته با انجام ۵ بازی پیگیری شد که در یکی از حساس ترین بازی‌های دیروز، تیم صدرنشین مس رفسنجان در خانه مقابل قشقایی تن به شکست دو بر یک داد تا صدر جدول را به گل ریحان تعارف بزند. این سومین شکست تیم مس رفسنجان در این فصل بود.

گل ریحان که با محمد نصرتی روزهای خوبی را در لیگ یک سپری می‌کند و تنها تیم بدون شکست این مسابقات است، امروز در خانه میزبان سرخ پوشان پاکدشت است و در صورت پیروزی در این دیدار خانگی می‌تواند به صدر جدول صعود کند.

سرخ پوشان که به تازگی کادر فنی‌اش به طور کامل تغییر کرده و هدایت آن به رضا عنایتی سپرده شده، در رده دهم قرار دارد و نتیجه بازی امروز (برد، باخت یا مساوی) تاثیری در جایگاه این تیم ندارد، مگر آن که با تفاضل ۳ گل یا بیشتر شکست بخورد که این قدری بعید است.

تیم قدیمی و ریشه دار ملوان روز گذشته در دربی گیلان بدون گل مقابل داماش متوقف شد تا ۱۸ امتیازی شود و در رده شانزدهم قرار بگیرد. این نتیجه بیش از همه به سود تیم رایکا بابل شد که در صورت پیروزی در بازی امروز مقابل بادران از منطقه خطر خارج شده و به جای این تیم ملوان در رده هفدهم قرار بگیرد.

در آخرین روز از هفته بیستم لیگ دسته اول امروز ۳ بازی برگزار می‌شود که در این بازی‌ها نود ارومیه میزبان آلومینیوم اراک است، بادران از رایکا پذیرایی می‌کند و سرخ پوشان در کرج به دیدار گل ریحان می‌رود.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *