تبلیغات متنی

ترور سردار سلیمانی نقض حقوق بین الملل بود

به گزارش خبرگزاری مهر، «بنیامین فرنس» دادستان سابق دادگاه جنایات جنگی نورنبرگ، با ارسال نامه‌ای به روزنامه نیویورک تایمز، عنوان داشت که ترور سردار قاسم سلیمانی نقض حقوق بین‌الملل بود.

فرنس که هم اکنون ۹۹ سال سن دارد در جریان رسیدگی به اتهامات نازی‌ها در جنگ جهانی دوم از مقامات دادگاه نورنبرگ بود.

این وکیل باسابقه در بخشی از نامه خود می‌نویسد: افکار عمومی منتظر دانستن حقیقت است. منشور سازمان ملل، دیوان بین‌المللی کیفری و دیوان بین‌المللی دادگستری در لاهه همگی در این مورد دور زده شده‌اند.

وی در ادامه می‌نویسد: در دنیای امروز و با توجه به فضای مجازی افراد جوان در هر کجا که باشند در خطر هستند مگر آنکه ما مغز و قلب کسانی را که جنگ را به قانون ترجیح می‌دهند عوض کنیم.

در تاریخ سوم ژانویه (۱۳ دی) آمریکا اقدام به ترور سردار حاج قاسم سلیمانی در عراق کرد که متعاقب آن با انتقام سخت موشکی ایران مواجه شد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *